Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Àgora del Parc Central acull el IV Campionat de Dòmino Ciutat de Torrent
L’Àgora del Parc Central acull el IV Campionat de Dòmino Ciutat de Torrent
,

L’Àgora del Parc Central acull el IV Campionat de Dòmino Ciutat de Torrent

setembre 23, 2021

Dissabte, 25 de setembre, l’Associació Cultural i Esportiva Dòmino de Torrent reuneix els aficionats a aquest esport en la quarta edició del torneig

L’Associació Cultural i Esportiva Dòmino Torrent, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de la ciutat i de la Fundació Esportiva Municipal (FDM), organitza el IV Campionat de Dòmino Ciutat de Torrent. Després de l’èxit de les primeres edicions, es presenta aquesta nova cita en la qual les persones inscrites en les diferents categories de competició hi participaran per parelles i utilitzaran el sistema de joc suís, amb partides a 300 punts i 55 minuts.

El torneig, que compta a més amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Dòmino Jaume I, tindrà lloc el pròxim 25 de setembre en el recinte de l’Àgora, en el Parc Central de Torrent. Per a participar en aquest campionat de dòmino, cada jugador haurà d’abonar una quota d’inscripció per valor de 20 €. El termini d’inscripcions es tanca el mateix dissabte dia 25, a les 9.05 h; posteriorment es repartiran les acreditacions als participants i es farà el sorteig de les partides, per a passar immediatament a la inauguració d’aquesta quarta edició del Campionat Ciutat de Torrent. Al final de la jornada, abans de la clausura del campionat, es lliuraran els premis a les parelles guanyadores de cada grup, amb trofeus i mencions especials.

Els detalls de les bases del campionat, així com la informació sobre les inscripcions poden consultar-se en els telèfons 670 300 108 i 605 900 719.

Els organitzadors comenten que l’objectiu d’aquest campionat és “potenciar el dòmino en tot el territori valencià per a contribuir al creixement que aquest esport està adquirint, tant a escala nacional com local. Per això, esperen que iniciatives com aquesta troben el suport de tots els “amics del dòmino” i aconseguisquen alts nivells de participació, tants com els milers d’aficionats i practicants que diàriament es reuneixen per a jugar”.

 

L’Àgora del Parc Central acull el IV Campionat de Dòmino Ciutat de Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.