Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El 16è concurs de fotografia TorrentJove premiarà les millors instantànies sobre viatges i ciutats

setembre 9, 2020

El certamen té com a objectiu promoure la fotografia com a mitjà d’expressió i creativitat entre els joves de 16 a 35 anys

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Torrent convoca, a través del Centre d’Informació Juvenil (CIJ), el setzè Concurs de Fotografia TorrentJove que, en aquesta edició, premiarà les millors instantànies sobre ciutats i viatges. “Amb aquest concurs volem fomentar la participació de la gent jove i contribuir al desenvolupament de la seua creativitat, promovent la fotografia com a mitjà d’expressió artística, d’idees i d’emocions”, ha assenyalat la regidora de Joventut, Marina Olivares.

En aquesta ocasió, el concurs va dirigit temàticament a la presentació de composicions que mostren una visió de l’espai social i natural, de vida i trànsit ciutadà, així com les imatges inspiradores que capten moments i situacions fugaces i irrepetibles que transmeten el punt de vista personal del fotográf/a.

D’una banda, poden participar fotografies que tracten sobre la ciutat com a paisatge i espai de convivència en les quals es pot reflectir qualsevol aspecte d’una urbs, detalladament o a nivell general, com és el cas de la seua arquitectura, els seus carrers o els seus habitants.

D’altra banda, també es vol donar protagonisme a la fotografia de viatges en les quals s’arrepleguen tot tipus de motius dels llocs visitats com a imatges de paisatges, vida animal, ciutats o qualsevol tipus d’activitat duta a terme per la població local que reflectisquen una cultura, entorn o manera de vida.

Els i les participants, joves de 16 i 35 anys, podrà presentar en format imprès i digital fins a un màxim de tres fotografies que hauran de ser lliurades, de forma presencial o través del correu, en L’Espai (Edifici Metre, 2a planta, Avinguda al Vedat núm.103, 46900 Torrent) en horari de dilluns a divendres 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13 hores.

El termini de presentació de les propostes finalitzarà el dia 8 d’octubre de 2020.

Quant als premis, les bases del concurs estableixen quatre categories: un primer premi de 700 euros, un segon de 600 euros, un premi a la millor col·lecció (sèrie de 3 fotografies) de 1.100 euros i un últim a la millor fotografia d’autor/a local de 600 euros.

El jurat seleccionarà fins a un màxim de 50 fotografies, sobre la base de l’originalitat de les obres, sensibilitat i qualitat artística, i amb elles s’elaborarà un catàleg i una exposició en l’Espai de l’Edifici Metre. El resultat del concurs es farà públic en el primer trimestre de 2021 i es comunicarà a tots els participants..

Tota la informació, així com les bases completes del concurs, poden consultar-se en http://www.torrentjove.com/va/novetats/i/13160/90/16e-concurs-de-fotografia-torrentjove i realitzar qualsevol tipus de consulta en el número de telèfon 96 111 18 53.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.