Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Educant en igualtat, una guia escolar per a fomentar la igualtat

febrer 20, 2017

L’Ajuntament edita un llibre dirigit a l’alumnat de primària per a treballar la igualtat i els treballs s’exposaran en la Setmana de la Dona

La Delegació d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent ha elaborat la guia Educant en igualtat, un llibre que es lliurarà a tots els centres educatius de la ciutat que ho sol·liciten. Amb la guia es pretén proporcionar un material que servisca de base per a implicar tota la comunitat educativa en el tema de la igualtat i en les activitats que s’hi proposen.

En esta ocasió, la guia se centra sobretot en les professions i en la idea que totes les persones hem de tindre l’oportunitat d’aspirar a qualsevol lloc de treball, sempre que treballem per a aconseguir eixe objectiu. La regidora d’Igualtat, Encarna Lerma, ha valorat la importància de proporcionar este material als centres escolars: “El camí que cal seguir sempre ha de ser el de la igualtat, i el futur depén de com eduquem els més xicotets d’ara. Una educació basada en la igualtat es traduïx en un futur més igualitari en tots els àmbits de les nostres vides”.

L’alumnat de primària, a qui està dirigida la guia, després de treballar l’activitat que es proposa, podran completar uns murals amb les diferents idees que hagen aprés i que creuen que cal destacar. Estos murals es podran contemplar a partir del dia 2 de març en la Casa de la Dona coincidint amb l’’inici de la XXXI Setmana de la Dona.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.