Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Escola Infantil de Casa Caridad de Torrent celebra la festa de graduació
L’Escola Infantil de Casa Caridad de Torrent celebra la festa de graduació
,

L’Escola Infantil de Casa Caridad de Torrent celebra la festa de graduació

juny 21, 2024

Les classes de “els papallones” i “els marietes” han rebut la seua orla, birrets i beques de graduació després de finalitzar esta primera etapa escolar.

L’Escola Infantil de Casa Caridad a Torrent ha celebrat hui la seua fi de curs amb un emotiu acte de graduació en el qual han participat els alumnes i alumnes, les seues famílies, professores, la directora del centre, Concepción Nacher, i l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, al costat de membres de l’equip de govern.

Durant l’acte, els xiquets i xiquetes han oferit una bonica actuació per als seus familiars, els qui no han pogut evitar emocionar-se. Posteriorment, s’ha procedit al lliurament de les orles, birrets i beques de graduació, als alumnes i alumnes de les classes de “els papallones” i de “els marietes”. A continuació, ha tingut lloc la projecció d’un vídeo resumixen amb totes les activitats i festivitats realitzades pels alumnes al llarg de tot el curs escolar.

En la seua intervenció, l’alcaldessa Amparo Folgado ha volgut agrair la labor social que realitza Casa Caridad a la ciutat de Torrent des de fa catorze anys, a través de l’Escola Infantil situada al carrer Santa Lucia. Així com també, ha destacat la gran formació rebuda en estos primers anys pels xiquets i xiquetes, que l’any vinent passaran al col·le de majors. Per això, ha desitjat un feliç estiu als alumnes, pares, mares i docents.

Una escola gratuïta per a famílies en situació de vulnerabilitat

L’Escola Infantil de Casa Caridad és un centre gratuït amb 43 places per a famílies en situació de vulnerabilitat de Torrent. Durant el present curs, el centre ha atés un perfil de famílies en risc d’exclusió social, sent en la seua majoria procedents del Marroc, Colòmbia, Hondures i Nigèria. Cal destacar que el 27% de les famílies ateses són d’origen espanyol.

A més de la labor educativa que es realitza a l’aula, l’Associació Valenciana de Caridad compta amb un Programa Escola Família, amb el qual es complementa la labor socieducativa de l’ONG. Este programa oferix una intervenció social i formativa dirigida als pares i mares de l’alumnat escolaritzat, amb l’objectiu d’enfortir les famílies i millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes.

L’Escola Infantil de Casa Caridad a Torrent és un exemple del compromís de l’Associació Valenciana de Caridad amb l’atenció a la infància més vulnerable. L’entitat treballa dia a dia per a garantir que tots els xiquets i xiquetes tinguen les mateixes oportunitats de desenvolupament i aprenentatge, independentment del seu origen o condició social.

L’Escola Infantil de Casa Caridad de Torrent celebra la festa de graduació

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.