Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

El CEIP El Molí comptarà amb una aula de 2 a 3 anys en el curs 2023/24

setembre 4, 2023

Serà el sisé centre públic a Torrent que compte amb aquest servei, juntament amb Lope de Vega, Joan XXI, Sant Joan Baptista, Verge del Rosari i Federico Maicas

L’aula tindrà capacitat per a 18 estudiants i comptarà amb accés propi, un pati amb sòl de seguretat de cautxú i un bany adaptat a les necessitats dels més xicotets

L’Ajuntament de Torrent dona continuïtat a la línia de millora dels centres públics de la ciutat amb l’habilitació d’una nova aula de 2 a 3 anys, amb capacitat per a 18 estudiants, en el CEIP El Molí. Aquest serà el sisé centre del municipi que compte amb aquest servei, després de la seua posada en funcionament en el CEIP Lope de Vega, el CEIP Federico Maicas, el CEIP Sant Joan Baptista, el CEIP Joan XXIII i el CEIP Verge del Rosari.

Des de Nous Espais s’ha estat treballant durant el període estival en l’adequació de l’aula de cara a l’inici del curs escolar 2023/24, que donarà el tret d’eixida el pròxim 11 de setembre. Les actuacions realitzades contemplen l’habilitació d’un accés propi, un pati amb sòl de seguretat de cautxú i un bany adaptat a les necessitats dels més xicotets, complint, així, amb la normativa que estableix la Generalitat per a esta mena d’instal·lacions. Així mateix, s’han adaptat espais per a disposar una nova aula de psicomotricitat i una nova ubicació de l’aula de l’alumnat de cinc anys.

Sobre este tema, el regidor d’Educació, Guillermo Alonso del Real, destaca que “continuarem treballant per a ampliar aquest servei a tots els centres públics de la ciutat en els pròxims anys, ja que, a més d’afavorir un millor desenvolupament dels xiquets en aquesta edat tan primerenca, ens permeten oferir als pares i mares un important recurs de conciliació entre la vida laboral i familiar”.

Per part seua, el regidor responsable de Nous Espais, José Gozalvo, posa en valor “la gran faena dels operaris perquè tot aquest en perfectes condicions el primer dia de curs” i explica que “ara que hem finalitzat l’obra, en els pròxims dies equiparem l’aula amb tot el necessari perquè els xiquets compten amb totes les comoditats i recursos”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.