Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent i IDEA’T t’ajuden a trobar treball en el primer foro Som Talent Torrent!
L’Ajuntament de Torrent i IDEA’T t’ajuden a trobar treball en el primer foro Som Talent Torrent!
,

L’Ajuntament de Torrent i IDEA’T t’ajuden a trobar treball en el primer foro Som Talent Torrent!

abril 22, 2023
La jornada, que tindrà lloc el próxim 5 de maig en el C.C. Las Américas, reunirà a més de 30 empreses de la zona amb persones en situació d’atur
Les persones interesades en participar han de presentar la seua candidatura a qualsevol de les més de 100 ofertes de treball disponibles, abans del 4 de maig, en el lloc web www.torrent.somtalent.es

L’Ajuntament de Torrent i l’empresa municipal IDEA’T impulsen el primer fòrum d’ocupació Som Talent Torrent!, una iniciativa orientada a ajudar a les persones en situació de desocupació en la seua cerca de treball, concertant entrevistes personals amb les més de 30 empreses de la zona que es donaran cita el pròxim 5 de maig, de 9 a 14h, en el Centre Comercial Las Américas.

L’Ajuntament de Torrent i IDEA’T t’ajuden a trobar treball en el primer foro Som Talent Torrent!

D’aquesta manera, la jornada consistirà en una marató d’entrevistes de treball entre el departament de recursos humans de les empreses participants i els i les assistents, els qui hauran d’enviar abans del 4 de maig la seua candidatura a qualsevol de les més de 100 ofertes d’ocupació publicades en la pàgina web habilitada per a l’ocasió (www.torrent.somtalent.es). Una vegada enviada la candidatura, les empreses determinaran si el perfil de la persona sol·licitant reuneix els requisits necessaris per al lloc i, en cas afirmatiu, concertaran una cita amb aqueixa persona per a la jornada del 5 de maig en el C.C. Las Américas.

Sobre aquest tema, la regidora responsable d’IDEA’T, Marina Olivares, comenta que “continuem desenvolupant polítiques actives d’ocupació a través d’IDEA’T, que porta més d’una dècada com a agència de col·locació municipal, especialitzada en la millora de l’ocupabilitat com a suport per a la inserció laboral a la nostra ciutat, i és tot un referent a Torrent”.

En direcció a l’èxit

Així mateix, l’Ajuntament de Torrent organitza dijous que ve 27 d’abril, a les 10h a la Casa de la Dona, una reunió informativa per a explicar a la ciutadania tota la informació sobre el programa de formació ‘En direcció a l’èxit’, el qual ofereix a les persones interessades certificats de professionalitat gratuïts en matèries com: operacions bàsiques de cuina, arranjaments de peces i articles tèxtils, muntatge d’instal·lacions electrotècniques, serveis auxiliars d’estètica, serveis de control de plagues o atenció sociosanitària en institucions.

A més de la formació teòrica, la iniciativa inclou pràctiques en empreses del sector corresponent, així com orientació laboral grupal i individual, amb el requisit d’estar empadronat a Torrent, tindre entre 18 i 65 anys i estar inscrit en Labora.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.