Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torna la Lanzadera Conecta Empleo a Torrent
Torna la Lanzadera Conecta Empleo a Torrent

Torna la Lanzadera Conecta Empleo a Torrent

gener 12, 2023

Aquest programa ajuda persones en desocupació a impulsar la seua cerca de treball amb noves tècniques d’orientació laboral i eines digitals

Les persones interessades disposen fins al 23 de gener per a realitzar la seua inscripció

El programa d’orientació laboral per a ajudar persones en desocupació a reactivar la seua cerca de treball en equip, Lanzadera Conecta Empleo, torna a Torrent amb noves tècniques i eines digitals adaptades al nou mercat laboral. La iniciativa, que és totalment gratuïta i en la qual col·labora l’Ajuntament de Torrent a través d’IDEA’T, està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu (a través del programa operatiu POISES).


La Lanzadera Conecta Empleo estarà operativa entre febrer i juliol de 2023 per a oferir orientació laboral fins a un màxim de 30 persones. Poden participar homes i dones en atur o desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tenir qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.


Les persones que resulten seleccionades tindran diverses reunions a la setmana en format virtual. Comptaran amb l’assessorament d’especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat. També realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses. A més, aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per a impulsar la seua cerca d’ocupació en l’entorn en línia.


Inscripció
Les persones interessades a participar en aquest programa, totalment gratuït i amb una mitjana d’inserció laboral del 60%, disposen fins al 23 de gener per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial, en dependències d’Idea´t (carrer València, 42) de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores.

Torna la Lanzadera Conecta Empleo a Torrent

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.