Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Dia de festa en l’Avinguda Al Vedat de Torrent amb la Fira de les Persones Majors

octubre 28, 2019

Les activitats continuen aquesta vesprada a les 17 h amb el taller d’Halloween

La Fira de les Persones Majors de Torrent ha arrancat aquest matí amb una gran quantitat d’activitats que tenen com a objectiu donar a conéixer els recursos i serveis que s’ofereixen a aquest grup de població. El segon tram de l’Avinguda al Vedat s’ha convertit en l’epicentre del programa amb una varietat d’estands informatius i una exposició de treballs realitzats en els tallers dels centres de Bellido, San Enrique i Verge de l’Olivar.

El públic ha pogut informar-se sobre els serveis que es presten a les persones majors, com el servei municipal d’atenció domiciliària, dirigit a persones en situació de dependència, discapacitat o vulnerabilitat. Altres estands mostraven les prestacions de teleassistència, perquè aquells que ho necessiten puguen tindre una ajuda, especialment en situacions d’emergència; i també el servei Menjar a casa, una iniciativa per a portar un menú de menjar, de dilluns a divendres, a les persones majors, que, a més, ha oferit una degustació durant la fira.

L’esdeveniment ha reunit l’alcalde Jesús Ros, el regidor d’Atenció a les Persones, José Antonio Castillejo, els representants de la corporació municipal i tots els ciutadans que han volgut sumar-se a la programació. A més, Amparo Cruz, elegida alcaldessa major de l’any en el Dia Internacional de les Persones Majors de 2019, ha estat present al llarg de tota la jornada. “Un dia perquè totes les persones coneguen els serveis que des del consistori i també des de les associacions locals s’organitzen i que són de gran ajuda”, ha ressaltat l’alcalde.

A les 11 h ha començat el taller de manualitats de Halloween, on els participants han dissenyat i creat un lot per a demanar en tradicional “truc o tracte”. Un altre dels tallers és el de manualitats de goma EVA, on s’han elaborat autentiques obres d’art fetes a mà. Finalment el taller de risoterápia, una tècnica psicoterapèutica que produeix beneficis mentals i emocionals a través de la música.

També han participat en la fira el Club de Petenca de Torrent i els voluntaris i voluntàries de Creu Roja i Solidaritat Torrent, que han explicat i detallat la seua gran labor d’acompanyament a totes les persones majors que, per diferents raons, se senten en soledat.

Aquesta vesprada, les activitats continuen a les 17 h amb el taller de Halloween, on podrà participar també els xiquets i xiquetes (acompanyats d’una persona adulta). I el fermall final de la Fira dels Majors el posarà el Grup de Ball de Torrent, que a les 19 h oferirà una actuació per a posar en valor la tradició i el folklore.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.