Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra el Pregó de Setmana Santa 2024
Torrent celebra el Pregó de Setmana Santa 2024

Torrent celebra el Pregó de Setmana Santa 2024

març 11, 2024
El pregó va ser a càrrec del Sr. Fernando Fayos Vidal.

La Setmana Santa de Torrent va celebrar este diumenge el Pregó anunciador de les pròximes festes de Setmana Santa, en la Parròquia de San José. Un pregó que va ser a càrrec del Sr. Fernando Fayos Vidal.

La Reina de la Trobada, Mariola Garrido Penella, així com les seues cambreres Ana García Medina i Carmen Fernández Alcalá, el President de la Junta Central de Germandats, José Vicente Yago, van presidir el pregó, que va estar precedit per una Eucaristia. El pregó que va intervindre en el moment de l’homilia, va destacar els moments de Passió, mort i Resurrecció de Crist a la ciutat de Torrent.

El rector de la Parròquia de San José, Sr. Luís Torró va ser l’encarregat d’entregar l’Al·leluia anunciador de la Resurrecció a la Reina de la Trobada i Ángel de la Resurrecció, Mariola Garrido. Ella portarà este Al·leluia en la Trobada i el col·locarà en el camina del Crist diumenge que ve de Gloria. Per part seua, l’Alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, va entregar la Palma blanca de la victòria, decorada i que portarà Mariola el Diumenge de Rams i en la Trobada Gloriosa.

L’Alcaldessa va convidar als torrentins i torrentines a eixir al carrer en la setmana Santa, així com als ciutadans de la Comunitat, en una Setmana Santa única i d’interés turístic autonòmic. A més, va versar sobre la figura de la Reina de la Trobada i de la jove torrentina que enguany l’encarna, Mariola Garrido Penella.

Per a finalitzar, l’Orfeó Polifònic del Cercle Catòlic de Torrent i la seua Orquestra Simfònica, van interpretar unes peces musicals. Torrent s’acosta a la Setmana Santa 2024 que comença en uns dies, ja que res més passar les Falles, el 24 de març se celebra el Diumenge de Rams.

Torrent celebra el Pregó de Setmana Santa 2024

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.