Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Nova temporada de ‘Rutes del temps per Torrent’

abril 23, 2024

La delegació de Cultura i Turisme oferix, en col·laboració amb GTI Grup de Teatre, uns itineraris guiats que permetran conéixer el passat modernista del municipi a través del teatre

L’investigador local Tomás Roselló estarà a càrrec d’esta tercera ruta, que eixirà el pròxim 27 d’abril i 18 de maig. El cicle continuarà al maig amb la Ruta de l’Aigua

Tornen les “Rutes del Temps per Torrent”. L’Ajuntament de Torrent llança per a primavera una nova temporada d’este innovador projecte, després del gran èxit de la passada tardor, per a conéixer els llocs modernistes més emblemàtics de la ciutat com mai abans s’ha vist. En esta ocasió el consistori compta amb la col·laboració de GTI Grup de Teatre per a animar i posar veu als personatges anònims i coneguts de la ciutat de finals del segle XIX.

Esta nova temporada de primavera respon al bon acolliment de les anteriors rutes del misteri i del passat medieval de la ciutat. En esta nova ocasió, els torrentins disfrutaran de l’arquitectura modernista, de les curiositats dels edificis que encara es conserven de mà de l’experiència de l’arquitecte i investigador, Tomás Roselló, així com de les anècdotes més curioses de personatges populars i anònims que van viure en el municipi en esta època.

“Després del gran acolliment de la primera temporada, programem nous itineraris temàtics animats per variats personatges, que tindran la missió d’ajudar-nos a interpretar i descobrir els secrets del Torrent modernista de manera didàctica i divertida”, explica el delegat de Cultura i Turisme, Aitor Sánchez, qui també afirma que “és una gran oportunitat perquè xicotets i majors puguen conéixer més sobre el nostre patrimoni històric”. L’edil també ha volgut destacar el valor d’esta iniciativa per a “difondre turísticament la marca Torrent i continuar donant un impuls al talent dels grups de teatre locals”.

La primera sessió tindrà lloc dissabte que ve, 27 d’abril a les 19h, que eixirà de la Casa Museu de L’Horta Sud, amb un itinerari d’una hora i mitja aproximat. La següent experiència serà el 18 de maig. La resta del cartell es completarà amb la Ruta de l’Aigua i el seu passat agrícola. Així doncs, el cartell complet d’estes rutes toca diverses èpoques històriques i se sumen a les dos anteriors: Torrent misteriós i La senda dels Hospitalaris i els misteris de la torre.

La inscripció pot realitzar-se en l’enllaç:

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.