Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

María Galiana protagonitza “La Reina de la Bellesa de Leenane” en l’Auditori de Torrent, sota la direcció de Juan Echanove

abril 25, 2024

Una obra sobre la soledat i les relacions familiars a la Irlanda rural

Diumenge que ve 28 d’abril, a les 19.00 hores, L’Auditori de Torrent acollirà la representació de “La Reina de la Bellesa de Leenane”, òpera preval del dramaturg irlandés Martin McDonagh. L’obra, considerada una de les joies del teatre irlandés, ens endinsa en la crua realitat de la vida en les zones rurals més desfavorides, on la soledat, les relacions familiars complexes i la falta d’oportunitats marquen el dia a dia dels seus habitants.

En esta ocasió, l’aclamada actriu María Galiana s’enfronta al repte d’interpretar a Mag Folan, una dona dominant i manipuladora que manté una relació asfixiant amb la seua filla Maureen, a qui ha dedicat la seua vida després de la mort del seu marit. Lucía Quintana dona vida a Maureen, una dona soltera de més de quaranta anys que es veu obligada a cuidar de la seua mare i que anhela escapar de l’opressiva atmosfera que l’envolta.

L’arribada d’Ànec Dooley, un antic amor de Maureen que torna a Leenane després d’anys treballant a Londres, desencadenarà una sèrie d’esdeveniments que trauran a la llum els secrets i rancors que han estat ocults durant anys, portant a les protagonistes a un punt de no retorn.

“La Reina de la Bellesa de Leenane” és una obra crua i commovedora que ens convida a reflexionar sobre la soledat, la dependència emocional i les dificultats de la vida en entorns rurals deprimits. La magistral direcció de Juan Echanove i les excel·lents interpretacions de María Galiana, Lucía Quintana, Javier Mora i Alberto Fraga fan d’esta obra una experiència teatral inoblidable.

Entrades a la venda:
En línia: www.auditoritorrent.com
Taquilles de L’*Auditori:
Dijous de 17.00 a 20.00 h
Divendres d’11.00 a 13.00 h
Dos hores abans de l’inici de cada espectacle.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.