Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Corazones abiertos organitza una sessió solidària de zumba a benefici dels alumnes del col•legi Madre Petra

gener 3, 2017

Coincidint amb estes dates tan assenyalades, l’associació torrentina Corazones Abiertos ha organitzat una activitat esportiva per a tots els veïns i veïnes de la localitat. Esta classe de zumba, impartida per Conchin Caballero del gimnàs torrentí Herca, s’ha dut a terme en la carpa nadalenca instal•lada al peu de la Torre.

La regidora d’Igualtat, Encarna Lerma i el regidor d’Activitats Lúdiques i de Transparència, Alfred Costa, han estat presents en esta activitat on també ha participat la fallera major infantil de Torrent, Paula Giménez juntament amb la cort d’honor. La regidora Encarna Lerma ha entregat uns obsequis de l’associació de Corazones Abiertos a la cort d’honor per la seua participació en esta activitat solidària.

Per a participar en l’activitat es demanava la donació de dos quilograms d’aliments per persona que es destinaran a les famílies de l’alumnat del col•legi Madre Petra, un centre educatiu de la localitat que acull més d’un centenar de xiquets de famílies amb pocs recursos econòmics.

Abans de la finalització del zumba solidari, l’associació havia recaptat més de 600 kg d’aliments. L’activitat ha finalitzat amb un ball col•lectiu en el qual tant majors i xicotets han ballat al ritme de la música formant un gran cercle.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.