Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Continuen les obres de millora de la zona del Vedat
Continuen les obres de millora de la zona del Vedat
, ,

Continuen les obres de millora de la zona del Vedat

febrer 12, 2021

L’objectiu de la iniciativa és donar resposta a les reivindicacions i necessitats de la ciutadania arreplegades en les propostes veïnals 

L’Ajuntament de Torrent continua les obres dels carrers del Dr. Fleming i Dr. Marañón corresponents al Pla de Reurbanització de Vies Públiques per a la zona del Vedat, les quals es troben ja en un estat molt avançat i s’espera que finalitzen íntegrament en els pròxims dies. Aquesta intervenció, que es va iniciar en les primeres setmanes del mes de gener, té com a objectiu millorar la vida dels veïns i veïnes gràcies a la renovació de l’entramat urbà de la zona. 

D’aquesta manera, al carrer del Dr. Marañón s’ha completat la pavimentació de la vorera i la renovació de les connexions de sanejament i la xarxa de subministrament d’aigua potable, tot i que encara queda per fer l’asfaltatge del carril. Igualment, al carrer del Dr. Fleming ja s’ha efectuat la pavimentació de la vorera i la renovació de les connexions de sanejament en una de les voreres, i actualment s’estan realitzant les mateixes actuacions en l’altra. 

Aquests treballs se sumen als que s’han dut a terme en el tram final de l’avinguda del Vedat, on es va adequar la vorera en el costat de sentit de baixada dels vehicles procedents del Vedat, de manera que es va donar continuïtat a la que ja hi havia al costat del pavelló municipal per a facilitar l’accés als vianants en aquest tram. 

 

 

Continuen les obres de millora de la zona del Vedat

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.