Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT: MESURES CONTRA LA COVID-19
COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT: MESURES CONTRA LA COVID-19
,

COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT: MESURES CONTRA LA COVID-19

gener 15, 2021

Torrent, a 15 de gener de 2021

 

En vista de l’evolució de la situació sanitària, l’Ajuntament de Torrent -després de la reunió d’emergència celebrada pel Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) este matí- ha acordat prendre una sèrie de mesures contra la COVID-19 en la ciutat, les quals entraran en vigor a partir de hui i estaran vigents fins al pròxim dia 31 de gener. Entre altres, es contemplen les actuacions següents:

-El tancament de parcs i jardins, que es farà efectiu esta mateixa vesprada. Així, la Brigada d’Obres establirà un perímetre al voltant d’estes àrees i la Policia Local disposarà un operatiu per a controlar el correcte compliment de les mesures

-El tancament de les instal·lacions esportives municipals de Parc Central, la Cotxera, Anabel Medina, els camps de futbol de Sant Gregori, el Trinquet, el camp de Penyarroja i el Poliesportiu del Vedat, així com de les zones de restauració ubicades en estos, a partir de dilluns que ve, 18 de gener, a excepció de les competicions de lligues nacionals, que mantindran la seua activitat.

-El tancament de les biblioteques de la Casa de la Cultura i de l’Edifici del Metre des d’esta mateixa vesprada, així com del Centre d’Informació Juvenil (CIJ) . Igualment, queda suspés el servici de préstec bibliotecari fins que es reprenga el servici.

 -La suspensió de la programació de l’Auditori des de demà i fins al dia 31 de gener.

-La limitació del nombre d’assistents a les celebracions de bodes municipals, establint-se un màxim de 4 assistents (contraents i testimonis) I la seua centralització en l’edifici consistorial.

 – El reforç de les labors de neteja i desinfecció urbana, duplicant els membres dels equips i augmentant la freqüència d’estes tasques.

-El cessament de les activitats programades per IDEA’T i la Casa de la Dóna, encara que es mantindrà el servici d’atenció a dones víctimes de violència de gènere.

-Se recomana a les entitats associatives i culturals, la suspensió de totes les activitats en desenrotllament, a més del tancament dels locals.

– Es recomana a la ciutadania continuar amb el compliment de les mesures d’higiene personal i de les recomanacions i normes establides per les autoritats sanitàries.

Així mateix, cal destacar que estes mesures compten amb el suport dels grups de la Corporació.

 

COMUNICAT OFICIAL DE L’AJUNTAMENT DE TORRENT: MESURES CONTRA LA COVID-19

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.