Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Comença la substitució de portes i finestres en el col·legi Lope de Vega

juny 26, 2018

Els treballs pretenen millorar l’eficiència energètica del centre escolar

En uns dies arrancaran els treballs de millora de l’eficiència energètica en el col·legi Lope de Vega. Els treballs, inclosos en el Pla de Manteniment d’Escoles de la Diputació de València, consistixen principalment en el canvi de portes i finestres. Després de la signatura del contracte d’obra entre els representants de l’empresa municipal Nous Espais i l’empresa constructora, està previst que els treballs comencen en uns dies, després que acabe l’activitat escolar en les instal·lacions del centre. El projecte inclou també la reparació i millora de l’aïllant tèrmic de les cobertes. En definitiva, les obres milloraran l’eficiència energètica de l’edifici i faran que siga més confortable.

A la signatura del contracte van acudir, a més de la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, la regidora d’Educació, Patricia Sáez i representants del col·legi. La reunió va servir per a recórrer les instal·lacions, revisar les finestres i portes que se substituiran i avaluar algunes de les finestres noves ja instal·lades a manera de prova.

Les obres en el col·legi Lope de Vega se sumen a les previstes en altres col·legis de la ciutat i que estan incloses en el Pla Edificant, de la Conselleria d’Educació. Al febrer, el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat l’adhesió de Torrent al Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.