Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Comencen les obres per a construir la nova sala multiusos en l’àgora de Parc Central

juny 19, 2019

El nou espai tindrà una superfície d’aproximadament 2.000 metres quadrats, amb una zona coberta de 1.150 metres i un aforament de 1.000 persones

L’Ajuntament de Torrent ha iniciat les obres per a la construcció d’una sala multiusos per a esdeveniments i activitats socioculturals, situada en l’Àgora de Parc Central. Així ho ha anunciat l’alcalde Jesús Ros en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació, que s’ha représ aquest matí després del ple de composició de la corporació municipal i el repartiment d’àrees. El nou espai multifuncional, que té una àrea d’actuació de 2.000 metres quadrades, disposarà d’una zona coberta d’aproximadament 1.150 metres quadrats, podent albergar un aforament de 1.000 persones.

La sala estarà ensostrada per una superfície fixa i protegida per parets tèxtils i monitorades. Així mateix, podrà ser distribuïda en espais de diferents grandàries i capacitats mitjançant l’ús d’uns estors enrotllables. D’aquesta manera, “s’adaptarà a les necessitats dels col·lectius festers i associacions culturals i, sobretot, al tipus d’esdeveniment o festeig que es vaja a realitzar”, ha afegit Ros.

Amb un pressupost de de 440.000 €, el projecte està finançat amb el superàvit de 4.648.291,83 euros amb els quals el consistori va tancar l’exercici 2017, que estan sent invertits gràcies al programa ‘Estalviar per a Invertir’ d’inversions financerament sostenibles.

L’emplaçament, a més, ofereix servei d’aparcament subterrani i està situat en una zona prou allunyada de la zona residencial, la qual cosa permet dur a terme una activitat compatible amb l’entorn existent.

 

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.