Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comencen els campus ludicoesportius de Torrent
Comencen els campus ludicoesportius de Torrent
,

Comencen els campus ludicoesportius de Torrent

juliol 1, 2021

Els campus ludicoesportius de Torrent van començar ahir, 28 de juny, amb un divertit programa d’activitats perquè els xiquets i les xiquetes gaudisquen de l’estiu ja que les activitats s’allargaran fins al 23 de juliol.

Els campus, organitzats per l’Ajuntament de Torrent, a través de la Fundació Esportiva Municipal, ofereixen activitats com ara natació, gimnàstica rítmica, futbol, pàdel, tennis o atletisme. 

Prop de 500 xiquets i xiquetes, de 5 i 16 anys, ja estan gaudint de les activitats, en grups de 10 participants per monitor i amb les mesures de seguretat sanitàries necessàries. 

“A més d’intensificar la neteja i desinfecció de cada zona, s’estan complint els protocols d’entrada i eixida i l’aforament limitat”, ha explicat la regidora d’Esports, Susi Ferrer, que va rebre els xiquets i les xiquetes el primer dia, en els centres on tenen lloc les activitats: Poliesportiu Anabel Medina, Pavelló Toll i l’Alberca, Piscina Municipal Parc Vedat, Parc Central i els col·legis El Molí i Antonio Machado.

 

 

 

Comencen els campus ludicoesportius de Torrent

 

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.