Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Comença l’escola d’estiu i l’escola d’estiu especial

juliol 5, 2017

Un total de 178 d’alumnes d’educació infantil i primària gaudiran de tallers de teatre, contacontes, esport, i activitats aquàtiques, entre altres

L’escola d’estiu ja ha obert les portes, i durant el mes de juliol rebrà un total de 178 xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària, que gaudiran d’un estiu ple d’activitats de caràcter lúdic i educatiu. Des del Departament d’Educació de l’Ajuntament, en col·laboració amb EDUCO, es du a terme esta iniciativa per tal d’entretindre els més menuts durant bona part de les vacances d’estiu. “És important conciliar la vida familiar i la laboral en el període estival; que els pares i mares es senten tranquils de deixar els fills i filles en mans de professionals, sabent que estaran divertint-se alhora que aprenent coses noves”, ha destacat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Les activitats, dirigides per monitors especialitzats, estan tematitzades i són diferents per als alumnes d’educació infantil i de primària, per exemple, activitats esportives, teatre, contacontes, excursions, activitats aquàtiques i tallers. L’escola d’estiu té lloc als col·legis públics d’educació infantil i primària de la ciutat en horari de 9.00 a 14.00 h, ampliable fins a les 15.00 h. Per a apuntar-s’hi, els pares, mares o tutors han hagut d’inscriure els xiquets i xiquetes a través de la web de l’Ajuntament.

Com a novetat, enguany s’han atés sol·licituds d’alumnes amb necessitats educatives especials escolaritzats en centres ordinaris de la localitat, atesos amb un monitor de suport. D’altra banda, s’ha iniciat, des del 21 de juny fins al 21 de juliol, l’escola d’estiu especial, que atén 30 xiquets i xiquetes amb edats entre 3 i 20 anys, que estan matriculats en algun dels centres d’educació especial del municipi. Els participants tindran a l’abast, en el període estival, un gran ventall d’activitats, entre les quals podem trobar visites culturals, activitats esportives, tallers i grans jocs. Totes les activitats estaran coordinades i supervisades per monitors especialitzats.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.