Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comença la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro” a Torrent
Comença la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro” a Torrent
,

Comença la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro” a Torrent

novembre 7, 2019

Teatre en Construcció d’Elx, Carabau Teatre d’Alaquàs, Pànic Escènic i Coturno – organitzadors del projecte – pujaran a escena a l’ Auditori

Aquest cap de setmana dona començament a l’Auditori de Torrent la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel *Ferrraro” organitzada per Coturno, grup de teatre amateur de Torrent, i que tots els anys recull una bona mostra dels treballs que realitzen les companyies de teatre amateur de la Comunitat Valenciana. Enguany compta amb la participació de Teatre en Construcció d’Elx, Carabau Teatre d’Alaquàs i Pànic Escènic de València, a més de Coturno, encarregat sempre de tancar la Mostra.
“Huanita” és la proposta triada per a inaugurar la Mostra aquest dissabte 9 de novembre a les 19 h. Es tracta d’un muntatge entre la comèdia de l’art, el teatre de l’absurd i el drama, que planteja una profunda reflexió sobre la família, la culpa, l’educació dels fills i el descobriment personal. Amb una original estètica, la companyia Teatre en Construcció ens revelarà el final i, al mateix temps, el començament de la història de Huanita. La funció serà el dissabte 9 de novembre a les 19 h.

Després arribarà el torn de Carabau Teatre, amb la seua particular versió de “Noces de Sang”, el gran drama sobre la vida i la mort escrit per Federico García Lorca, que introdueix al lector en un món d’ ombríes passions que deriven en la gelosia, la persecució i el tràgic final: la mort. Des de Carabau Teatre li han donat la seua pròpia pinzellada dramatúrgica, quatre intèrprets que pretenen transmetre el que ells van sentir quan els va embullar la màgia lorquiana. La funció serà el diumenge 17 de novembre a les 19 h.
“*Amant a sou”, de Pànic Escènic, compte la història de Sisi i Jaume. Ella, una pintora rica i reeixida, però des que es va divorciar fa deu anys no ha tingut una relació sexual. Ell, un home normal, recentment divorciat i amb grans problemes per a trobar un treball i poder passar-los la pensió als seus fills. Dues històries que es creuen, dues persones que aparenten, dues persones que es troben, dues persones que connecten, dues persones que s’enfonsen… La cita tindrà lloc el diumenge 24 de novembre a les 19 h.

La clausura de la Mostra serà a càrrec com sempre de Coturno Teatre, organitzador d’aquesta. En aquesta ocasió, l’1 de desembre a les 19 h, recuperen els monòlegs de Darío Fo i Franca Rame “El despertar” i “La mare pasota” i els fusionen en l’obra “Dona atrapada”, que retrata i qüestiona amb humor fi i diàlegs aguts el rol de la dona en la societat, sobretot el de la mare que ha d’enfrontar-se a un munt d’oficis, sense el mínim suport de ningú.

Les entrades estan a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles del *Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

 

Comença la XII Mostra de Teatre Amateur “Juan Manuel Ferraro” a Torrent

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.