Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comença la instal·lació d’un nou col·lector en El Pantà
Comença la instal·lació d’un nou col·lector en El Pantà
,

Comença la instal·lació d’un nou col·lector en El Pantà

març 7, 2019

La nova dotació evitarà les acumulacions d’aigua en episodis de fortes pluges

En els últims dies han començat les obres per a la instal·lació d’un nou col·lector d’aigües pluvials a la urbanització El Pantà. El traçat del col·lector discorre pels carrers Santander i Gerani i tindrà una longitud aproximada de 150 metres, incloent les corresponents reixes de captació de les aigües.

Segons ha assenyalat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, l’objectiu d’aquesta actuació, que es desenvolupa en coordinació amb Aigües de l’Horta, és “millorar el funcionament de la xarxa de clavegueram, reduint les inundacions produïdes en pluges habituals i millorant en aquests casos l’accés dels veïns quan es produeixen episodis de pluja”. La instal·lació del nou col·lector se suma a la connexió de la urbanització a la xarxa d’aigua potable, que es va executar a l’agost de 2017. Aquesta actuació culmina un projecte de millora d’aquesta zona, que s’ha completat amb l’asfaltat del carrer Soria i l’habilitació provisional d’un solar com a aparcament.

La urbanització El Pantà es troba situada entre la carretera del Polígon Industrial Mes del Jutge i el barranc de Xiva. Aquesta urbanització no disposava fins ara de xarxa de recollida d’aigües pluvials el que provoca, en episodis de fortes pluges, acumulació del flux superficial procedent de la part alta de la urbanització.

Comença la instal·lació d’un nou col·lector en El Pantà

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.