Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Comença el Projecte de Millora de les Instal·lacions Esportives de Sant Gregori
Comença el Projecte de Millora de les Instal·lacions Esportives de Sant Gregori
,

Comença el Projecte de Millora de les Instal·lacions Esportives de Sant Gregori

octubre 21, 2020

Les actuacions estan incloses en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) programades gràcies al superàvit de 2018, amb una inversió d’uns 63.222,5€ €

L’Ajuntament de Torrent, continuant la labor d’invertir per a millorar les instal·lacions i serveis de la ciutat, ha començat aquesta mateixa setmana les obres del Projecte de Millora de les Instal·lacions Esportives de Sant Gregori.

Es tracta d’una acció que té com a objectiu la construcció de dos camps de futbol 5 en la zona adjacent al terreny de joc que en aquests moments no té un ús definit, per la qual cosa no es veurà alterada la distribució ni l’ús principal del centre esportiu.

“Continuem invertint per a actualitzar i millorar les nostres instal·lacions esportives, per a oferir un millor servei als nostres clubs i esportistes i apostar per un model de vida saludable, i tot això gràcies a una bona gestió en matèria pressupostària i econòmica que ens està permetent desenvolupar projectes de millora en cada barri de la nostra ciutat”, explica la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

Així, les intervencions que es duran a terme en el projecte consistiran en la reparació i millora del tancament dels camps, la reparació i millora del paviment, la instal·lació de l’equip esportiu i la instal·lació de la il·luminació. Per a millorar la visibilitat i comunicació amb les altres zones de les instal·lacions, s’enderrocaran alguns murs de bloc. A més, es retiraran tanques en mal estat i se substituiran per noves, ateses les necessitats dels nous camps de joc.

Les actuacions estan incloses en la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), dutes a terme gràcies al superàvit amb el qual l’Ajuntament de Torrent va tancar l’exercici 2018, amb una inversió d’uns 63.222,5€ € i es preveu un termini d’execució de tres mesos.

Es tracta d’una nova actuació que el consistori ha fet en els últims mesos, després d’ampliar i millorar la instal·lació de llanterneria en banys i vestidors i de canviar les portes de la instal·lació. També es va posar un marcador nou en l’estadi, així com es va reparar la part superior de la graderia del camp principal.

 

 

Comença el Projecte de Millora de les Instal·lacions Esportives de Sant Gregori

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.