Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Casa de la Dona presenta les activitats formatives i lúdiques que es realitzaran en els pròxims mesos

abril 17, 2018

Casa de la Dona ha obert el termini d’inscripció per a les activitats organitzades per l’entitat municipal per als pròxims mesos. Les activitats s’han organitzat amb diferents eixos temàtics oferint un gran ventall d’ofertes en formació, tallers, activitats lúdiques i culturals, per a totes les edats i gustos. “Estos cicles d’activitats es programen amb l’objectiu de fomentar la participació activa de la dona en la societat” ha puntualitzat l’edil de Polítiques d’Igualtat de la Dona, Encarna Lerma Besó.

Igualtat i formació. Casa de la Dona oferix cursos orientats a adquirir una formació complementària que facilite la inserció en el mercat laboral. S’impartiran en les seues instal·lacions cursos de xarxes socials i gestió on-line, nivell bàsic d’anglès o tallers d’ocupació, entre altres.

Igualtat i autoestima. S’impartiran tallers per a reforçar l’autoestima personal i es realitzaran activitats musicals i teatrals amb la mateixa finalitat.

Igualtat i temps lliure. Les assistents podran aprendre i millorar en àmbits com la fotografia, el dibuix, jocs de taula o boixets, entre uns altres. Unes activitats que combinen formació i oci, i que es complementaran amb eixides culturals. El dia 4 de maig visitaran els grafiti i murals de Fanzara, un museu obert al cel.

Igualtat i esport. En referència a l’activitat esportiva, Casa de la Dona ha organitzat un taller d’entrenament en defensa personal per a dones i una ruta per les sendes del Vedat. A més, el grup de running per a dones es prepararà per a la seua participació en la XXV Llegua Urbana de Torrent, totes les vesprades de dimarts i dijous.

Igualtat i salut. Pilates para embarassades, post-part, ioga especial fibromiàlgia o meditació i relaxació, són algunes de les activitats relacionades amb la salut que s’impartiran fins a finals de juny en les instal·lacions de carrer Mariano Puig Yago.

El programa d’activitats d’abril-juny inclou el Cicle de Cinema “Les dones també som”, amb la projecció de les pel·lícules Joy, Miss Potter i Mi panadería en Brooklyn, tres films que ens donaran a conèixer dones inventores, escriptores i empresàries. Casa de la Dona acollirà també durant este període les exposicions “Marines” de Torrent Pinta i “Dones” de Hermelinda Carrilero. Esta última s’inaugura dimecres que ve, 22 d’abril, a les 19 hores. Estes mostres perseguixen l’objectiu de visibilizar a les dones artistes i oferir un espai per a exhibir les seues obres als veïns i veïnes de la ciutat.

Tota l’oferta formativa es pot consultar en el següent enllaç:
https://www.infotorrent.es/event/activitats-casa-de-la-dona-dabril-a-juny/

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.