Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

“Camí d’un somni” acaba
“Camí d’un somni” acaba
,

“Camí d’un somni” acaba

juliol 8, 2021

L’Àgora de Parc Central acull dissabte l’elecció de les falleres majors de Torrent 2022

 El ‘Camí d’un somni’ d’un grup de jóvens i xiquetes falleres de Torrent acaba. Després de participar amb intensitat en els diferents actes organitzats per la Junta Local Fallera que s’han anat desenvolupant al llarg de les passades setmanes, dissabte, 10 de juliol, viuran un moment únic amb l’elecció de les falleres majors de Torrent 2022.

Enguany, són 11 les dones que aspiren a representar les Falles de Torrent 2022. D’altra banda, les candidates a l’elecció de fallera major infantil sumen un total de 16 aspirants.

Dilluns passat, 30 de juny, les candidates a fallera major de Torrent i corts d’honor 2022 van tenir el seu primer contacte amb els jutges encarregats de la tria. El procés d’elecció de la fallera major de Torrent i la seua cort d’honor, que tindrà lloc dissabte 10 de juliol a partir de les 22 hores, tindrà el següent jurat: Xelo Devis Damia, Emilio Pacho Sorlí, Rossana Bernal González, Javier Marí Yago i Marina Civera Moreno.

El passat 26 de juny i 2 de juliol, les aspirants, i la fallera major de Torrent, Alícia Pallardó, van gaudir de dos magnífics concerts a càrrec de les bandes de música de la Unió Musical de Torrent i del Cercle Catòlic, respectivament, en l’Àgora de Parc Central. En acabar els concerts, es van lliurar les recompenses d’or amb fulles de llorer als fallers i falleres de la nostra ciutat mereixedors d’aquest reconeixement.

A més, el dissabte 3 de juliol, les integrants de ‘Camí d’un somni’ van passejar per la ciutat de València i visitaren llocs tan emblemàtics com el Museu d’Art de la Seda, el Mercat Central i la plaça de la Mare de Déu amb els membres del jurat.

Finalment, aquest diumenge 5 de juliol, va tenir lloc el procés d’elecció de la fallera major de Torrent en l’Hort de Trénor. Durant aquest acte, les candidates, vestides amb les seues indumentàries falleres, es van presentar de forma oficial al jurat que aquest dissabte decidirà qui pren el relleu d’Alícia Pallardó Benavent i Sandra Peris Embuena com a falleres majors de Torrent 2022.

L’acte es durà a terme complint les mesures i protocols de seguretat establits per les autoritats sanitàries. 

 

 

“Camí d’un somni” acaba

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.