Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent amplia la seua oferta d’oci per a majors amb fins a quatre dies de ball a la setmana
Torrent amplia la seua oferta d’oci per a majors amb fins a quatre dies de ball a la setmana

Torrent amplia la seua oferta d’oci per a majors amb fins a quatre dies de ball a la setmana

maig 20, 2024
A partir del 30 de maig hi haurà ball en l’Espai Sant Gregori, en el Centre de Majors de Bellido i en el CC Les Amèriques.
L’equip de govern complix amb el seu compromís de portar el ball dels majors al centre de la ciutat, habilitant dos nous espais per a ball.

La ciutat de Torrent es prepara per a oferir als seus majors una àmplia oferta d’oci saludable amb l’ampliació del programa de ball a quatre dies a la setmana a partir del 30 de maig. Esta iniciativa, impulsada per l’actual equip de govern, respon a la demanda d’este col·lectiu i cerca fomentar la socialització, l’exercici físic i el benestar dels majors torrentins.

Els majors de Torrent podran disfrutar de quatre jornades de ball setmanals en diferents punts de la ciutat i amb una varietat d’estils musicals per a tots els gustos.

Dijous: Centre de Majors del carrer Bellido.

Divendres: Espai Sant Gregori.

Dissabtes i diumenges: Centre Comercial Les Amèriques (ubicació habitual).

Les sessions de ball es desenvoluparan de 18:00h a 21.00 hores i la música s’adaptarà als gustos del públic assistent. D’esta manera, es busca crear un ambient agradable i participatiu on els majors puguen disfrutar del seu temps lliure en companyia.

Un compromís amb el benestar dels majors

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha destacat que “el ball dels majors és un compromís en ferm d’este govern amb tots els nostres majors, que diàriament ens sol·liciten este servici”. Folgado ha explicat que l’ampliació del programa de ball forma part d’una estratègia més àmplia per a “oferir un complet programa d’oci saludable a les persones majors de la ciutat”.

El ball torna al centre de la ciutat

Després d’un lustre sense poder disfrutar del ball en el CEAM, esta activitat tornarà al centre de la ciutat a partir del 30 de maig. Els majors podran ballar en el Espai Sant Gregori i en el Centre de Majors de Bellido, sumant-se a les Amèriques, per la qual cosa hi haurà ball en els districtes de la ciutat.

El regidor de Servicis Socials, Arturo García, ha informat este mateix matí a la Junta dels Centres de Majors i ha assenyalat que “el ball és una activitat molt important per als majors, ja que els permet socialitzar, mantindre’s actius i gaudir d’oci saludable oferit per l’Ajuntament de Torrent”.

Torrent amplia la seua oferta d’oci per a majors amb fins a quatre dies de ball a la setmana

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.