Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

L’Ajuntament de Torrent tramita més de 400 ajudes al lloguer durant els mesos de juny i juliol

agost 12, 2022
A través de Nous Espais s’ha oferit assessorament per a aquestes subvencions a més de 800 persones

Torrent, 12/08/2022. L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa pública Nous Espais, va tramitar un total de 412 ajudes al lloguer durant els mesos de juny i juliol. A més, també va oferir informació i assessorament sobre aquestes subvencions a més de 800 persones.

Aquestes xifres corresponen tant a les Ajudes al Lloguer 2022, el termini de sol·licitud del qual va finalitzar el passat 31 de juliol, com al Bo Jove Lloguer 2022, subvencions impulsades per la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. En total, per a les Ajudes al Lloguer es van tramitar 281 sol·licituds i es va oferir assessorament a 451 persones en aquest període, mentre que per al Bo Jove Lloguer es van realitzar 131 tramitacions i es va assessorar 378 persones.

En el cas del Bo Jove Lloguer 2022, el termini de tramitació de sol·licituds continuarà obert fins al 31 d’octubre de 2022. Nous Espais (C/ Major, 31), com a oficina associada a la Xarxa d’Oficines Locals d’Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana (Xarxa Xaloc), ofereix de manera gratuïta el servei d’informació prèvia, gestió d’aquestes sol·licituds i emplenament de la sol·licitud, així com la presentació d’aquesta.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.