Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

, , ,

Arranquen les obres de la rotonda de l’encreuament de Pare Méndez i Reina Sofia

maig 9, 2018

Demà s’instal·larà un punt d’informació perquè els veïns consulten l’obra i puguen plantejar dubtes

En els pròxims mesos es duran a terme més de 70 treballs en diferents punts de la ciutat gràcies a el ‘Pla de Millores de Torrent 2018-2019’

Aquest matí han arrancat les obres de la nova rotonda que substituirà l’actual encreuament de la calle Pare Méndez amb l’avinguda Regna Sofia. Amb la instal·lació d’una glorieta en aquest punt, un dels més conflictius de la ciutat, s’atén a una reivindicació dels veïns i amb ella es pretén reduir el nombre d’accidents, calmar el tràfic i reduir la velocitat dels vehicles, així com les emissions contaminants.

Aquesta obra, cofinançada pels Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) s’inclou dins del ‘Pla de Millores de Torrent 2018-2019’ amb la voluntat de resoldre problemes en l’àmbit de la mobilitat, l’accessibilitat, la justícia, la sanitat, el medi ambient, l’educació i l’esport. Aquest dijous, els veïns tenen a la seua disposició un punt d’informació prop de l’obra per a conèixer la mateixa, consultar dubtes o plantejar qüestions. Les persones que no puguen acostar-se podran trobar tota la informació en la web municipal, en l’apartat de projectes destacats www.torrent.es/edusi

La rotonda de Pare Méndez i Reina Sofia és la primera de les més de 70 actuacions que estan previstes en el pla d’inversions i de millora de la ciutat 2019-2020 en diferents barris de Torrent. En tots els casos, “per a minimitzar les molèsties ocasionades, hi haurà reunions i trobades amb tots els veïns que puguen veure’s afectats, amb la màxima transparència”, segons va comunicar l’alcalde Jesús Ros.

D’altra banda, durant el temps que duren els treballs, en els carrers que queden afectades es facilitarà l’accés i l’aparcament dels veïns i veïnes en aquells trams que siga possible.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.