Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent
Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent
,

Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent

octubre 6, 2020

L’ajuntament posa a la disposició de Sanitat espais per a les persones majors, com el de Mare de Déu de l’Olivar, on podran vacunar-se els dies 14 i 15 d’octubre, de 16 a 18 hores

 

La Conselleria de Sanitat ha iniciat aquest matí la campanya de vacunació contra la grip estacional a la ciutat. Així, s’ha posat en marxa aquesta iniciativa antigripal, que enguany s’ha avançat per la Covid-19, per a reduir l’impacte de la malaltia en la Comunitat.

Per a ajudar a dur a terme la vacunació, que fins a l’any passat es feia en els centres de majors de Sant Enric, Mare de Déu de l’Olivar i Bellido, i que aquesta es duga a terme d’una manera segura, l’Ajuntament de Torrent facilitarà a Sanitat un espai en el centre Mare de Déu de l’Olivar, on s’habilitarà un punt de vacunació dirigit a les persones majors de 65 anys i menors de 65 amb patologies de risc, especialment a aquelles que pertanguen al centre Torrent II (carrer de Xirivella). Aquesta vacunació tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre, de 16 h a 18 h. Serà necessari portar la targeta SIP i la mascareta i seguir totes les mesures higièniques.

Segons Conselleria, l’objectiu de la campanya contra la grip d’enguany és que la taxa de vacunació supere el 75% en persones majors. En la campanya de l’any passat a Torrent es van vacunar un total de 430 persones majors de 65 anys en els centres de majors de la ciutat.

D’altra banda, les persones majors de 65 anys i persones menors d’eixa edat però que tenen patologies de risc, fonamentalment, malalties cròniques (malalts cardiovasculars, respiratoris, renals, immunodeprimits, diabètics o amb obesitat mòrbida), embarassades, que pertanguen al centre de salut Torrent I (Pintor Ribera) poden vacunar-se posant-se en contacte amb el seu centre en els espais habilitats per a aquesta funció.

D’igual manera, el consistori, en col·laboració amb l’Associació de Veïns El Vedat, ha posat a la disposició dels veïns i veïnes de la zona un espai dedicat a la mateixa finalitat.

 

Arranca la campanya de vacunació contra la grip a Torrent

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.