Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Arranca la campanya “Orgull LGTBI, orgull torrentí”

juny 25, 2020

La capital de l’Horta Sud ha preparat un programa d’activitats entorn del 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

“Orgull LGTBI, orgull torrentí” és el lema de la campanya municipal posada en marxa a Torrent des de hui, dijous 25 de juny, fins dilluns que ve 29 de juny, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’orgull LGTBI. D’aquesta forma, l’Ajuntament de Torrent, a través de la regidoria d’Igualtat, aprofitarà les xarxes socials per a realitzar una campanya de sensibilització i aproximació ciutadana amb els objectius de visibilitzar, naturalitzar i recolzar a les persones LGTBI; principalment a les dones lesbianes, trans i bisexuals. Dones que a les pressions de gènere d’una societat encara masclista sumen les discriminacions per lebifobia, transfòbia i bifòbia.

Així, hui es publicarà la imatge de la campanya en la pàgina web municipal i en les xarxes socials del consistori i Casa de la Dóna. Una imatge que s’acompanyarà de la legislació estatal i de la Generalitat Valenciana en vigor en l’actualitat: Llei estatal del matrimoni igualitari, Llei estatal de la rectificació registral de l’esment relatiu al sexe en el registre civil, Llei integral del reconeixement a la identitat i a l’expressió de gènere de la Comunitat Valenciana dirigida a les persones trans i, finalment, la Llei de la Generalitat a Valenciana d’igualtat de les persones LGTBI. “És decisiu que tant la ciutadania com les persones LGTBI i els seus afins coneguen els drets reconeguts en la normativa vigent”, ha assenyalat la regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares.

D’altra banda, el divendres 26 es divulgarà informació en les xarxes socials, com a recomanacions sobre lectures i pel·lícules amb protagonistes dones LTB, lesbianes, trans i bisexuals.

Per a commemorar el Dia Internacional de l’orgull LGTBI, diumenge 28, els edificis més emblemàtics de la ciutat s’il·luminaran amb els colors de la bandera LGTBI en un dia festiu i d’orgull.

Finalment, el dilluns 29 es difondran enllaços d’interès sobre oficines d’atenció i associacionisme. I, per descomptat, el balcó de l’ajuntament lluirà durant aquesta campanya la bandera LGTBI en tots els seus colors.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.