Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Antoni Pardo, vencedor del campionat de futbol infantil faller
Antoni Pardo, vencedor del campionat de futbol infantil faller
,

Antoni Pardo, vencedor del campionat de futbol infantil faller

juliol 2, 2019

La falla Plaça Sant Roc acull el lliurament de trofeus del campionat de futbol

Pesca, billar, carreres populars o ciclisme, entre les propostes de la XLI Setmana Esportiva Ciutat de Torrent

La ciutat de Torrent es troba ja immersa en la XLI Setmana Esportiva que va arrancar ahir amb la final del campionat faller infantil de futbol i el lliurament de trofeus en la falla Plaça Sant Roc, organitzadora del torneig. La falles Antoni Pardo, Sant Valerià i Sants Patrons van arreplegar els premis de primer, segon i tercer classificat, respectivament, entregats per la regidora d’Esports, Susi Ferrer; i del regidor de Falles, Pascual Martínez. El millor jugador de la final, Adrián Martínez, va rebre també un reconeixement durant d’acte, en què va participar també l’alcalde, Jesús Ros.

Antoni Pardo, vencedor del campionat de futbol infantil faller

En els pròxims dies, Torrent acull diferents competicions esportives en diverses disciplines, amb la coordinació de la Fundació Esportiva Municipal, entre les quals destaca la XXVII Llegua Urbana d’este dissabte a les 22 hores, amb eixida en l’avinguda al Vedat. Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal www.fdmtorrent.com. L’endemà, 7 de juliol, també en l’avinguda al Vedat tindrà lloc la carrera tradicional que organitza la Penya Ciclista de Torrent.

La programació de competicions continua amb la celebració, el pròxim 11 de juliol, del Campionat de Billar en el Centre Cultural Sant Marc. El poliesportiu Anabel Medina acull el campionat absolut de tenis fins al 10 de juliol i també el de frontenis en diverses categories.

D’altra banda, el pròxim 7 de juliol tindrà lloc en el port de Catarroja el Concurs de Pesca Esportiva Ciutat de Torrent, amb participants en categories infantil, juvenil i sènior.

Entre el 6 i el 7 tindran lloc diferents campionats de caça, amb modalitats com el tir al plat, el tir a la guatla i el tir al colom, i en els pròxims dies tindrà lloc el campionat de petanca en el Centre Mare de Déu de l’Olivar.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.