BIM

Alex López, medalla d’or en el Campionat Autonòmic Sub-18 en salt de longitud
,

febrer 16, 2022

L’atleta del Club Atletisme Torrent va obtenir una marca de 7’01 metres, que li permetrà participar en el Campionat d’Europa Sub-18 que es disputarà el pròxim estiu a Jerusalem

Divendres passat el saltador de longitud Alex López, del Club Atletisme Torrent,  va guanyar la medalla d’or en el Campionat Autonòmic Sub-18 celebrat en el velòdrom Luís Puig, amb una marca de 7’01 metres. Amb aquest salt, l’atleta del conjunt torrentí va aconseguir en el seu primer any en la categoria la marca mínima de l’Associació Europea d’Atletisme, la qual cosa li permetrà participar en el Campionat d’Europa d’Atletisme Sub-18, que es disputarà el pròxim estiu a Jerusalem.

Així, Alex López suma aquest primer lloc al seu ja extens palmarès, que compta amb una medalla d’or en el Campionat d’España Sub-16 en la modalitat de salt de longitud o la medalla de bronze en el Campionat d’España Sub-16 en triple salt.