BIM

Àlex López, doble medalla en el Campionat d’Espanya Sub-18 de pista coberta
,

març 8, 2022

L’atleta del Club Atletisme Torrent va guanyar la medalla d’or en salt de llargada amb una marca de 7,19 metres, l’octava millor de tots els temps en aquesta categoria

El torrentí també va obtindre el subcampionat en la competició de triple salt, amb una marca de 14,50 metres

Aquest cap de setmana, l’atleta torrentí Àlex López, del Club Atletisme Torrent, va tornar a demostrar que és un dels noms propis del futur de l’esport espanyol en guanyar la medalla d’or en salt de llargada en el Campionat d’Espanya Sub-18 de pista coberta, que tingué lloc en el velòdrom Lluís Puig, amb un salt de 7,19 metres, la qual cosa suposa l’octava millor marca de tots els temps en aquesta categoria. A més, el saltador torrentí es va proclamar subcampió en la competició de triple salt amb una marca de 14,50 metres, després de quedar a 25 centímetres de la taula en la batuda.

Després d’obtindre aquests excel·lents resultats, el pròxim estiu Àlex López participarà en el Campionat d’Europa d’Atletisme Sub-18 celebrat a Jerusalem, on tindrà l’oportunitat de donar a conéixer al seu nom pel vell continent i ampliar, així, un extens palmarés que ja compta amb diverses medalles a escala autonòmica i nacional.