Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez porten la màgia de Nadal a Torrent amb ‘Tot cor’
Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez porten la màgia de Nadal a Torrent amb ‘Tot cor’
,

Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez porten la màgia de Nadal a Torrent amb ‘Tot cor’

desembre 29, 2020

Els guanyadors del programa ‘Talents de casa’ van protagonitzar l’inici de la programació nadalenca de l’Ajuntament, la qual també va estar marcada per l’actuació de les bandes de música de Torrent i l’autocinema

Les festes de Nadal van donar el tret d’eixida a Torrent el passat dia 24 de desembre amb l’estrena de ‘Tot cor’, el reeixit videoclip nadalenc compost pels guanyadors del programa ‘Talents de casa’, que ja acumula 12.800 reproduccions en Facebook. D’aquesta manera, Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez van obrir amb magnificència el programa festiu confeccionat per l’Ajuntament, el qual també clausuraran el pròxim dia 4 de gener amb la gala especial de Nadal del programa de talents.

Al mateix temps, l’alcalde Jesús Ros va fer arribar a la ciutadania un emotiu missatge a través de les seues xarxes socials: “En un any tan difícil, amb tants pocs motius per a celebrar, vull tenir presents els 82 torrentins i torrentines que ja no estan amb nosaltres, i també vull enviar un record emocionat per a les seues famílies. Celebrem aquesta Nit de Nadal des del sentiment, compartint la il·lusió i l’afecte amb les persones que més volem, especialment amb els nostres majors. La nostra esperança està posada en el futur”.

La programació va prosseguir el cap de setmana amb els tradicionals concerts de les dues bandes de música de Torrent –els quals es van retransmetre a través dels comptes de Facebook i de YouTube de l’Ajuntament, a causa de les circumstàncies sanitàries- i amb la projecció de la pel·lícula Abominable en l’autocinema de Torrent, que va ser un èxit d’assistència ja que hi hagueren cent inscripcions. En contrapartida, ahir es va ajornar la projecció de la pel·lícula Uno más de la familía a causa dels vents tan forts, per la qual cosa s’està estudiant una nova data per a projectar-la.

Així mateix, este matí hem conegut les millors receptes de Nadal de la mà dels xics i xiques d’ADISTO i aquesta vesprada continuaran les activitats amb la transmissió de la primera gala del programa de preguntes i respostes ‘Qui sap més?’, el qual donarà a conèixer el patrimoni cultural i històric de Torrent, a més d’oferir un espai d’entreteniment comú.

 

 

Alba Carmona, Pedro Soto i Ángela Martinez porten la màgia de Nadal a Torrent amb ‘Tot cor’

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.