Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

A poc a poc torna l’activitat en les instal·lacions esportives de Torrent
A poc a poc torna l’activitat en les instal·lacions esportives de Torrent
,

A poc a poc torna l’activitat en les instal·lacions esportives de Torrent

maig 25, 2020

Hui reobrin les pistes d’atletisme de Parc Central i el trinquet municipal

Comença una nova setmana a Torrent amb canvis significatius dins de la Fase 1 de la desescalada, alleujant algunes restriccions i incrementant algunes mesures després de la publicació de noves ordres per part del Ministeri de Sanitat. Una de les modificacions més significatives es troba en l’aspecte de les eixides, ja que desapareix l’obligació perquè només un adult puga passejar amb tres xiquets, i també desapareix el límit d’acompanyament d’una persona convivent en els passejos d’adults. És a dir, ara poden eixir grups de fins a 10 persones, amb distància mínima de seguretat de dos metres o mesures alternatives de protecció física, d’higiene de mans i etiqueta respiratòria.

En relació a les activitats esportives no professionals, desapareix l’obligació de realitzar-les de forma individual, però, de moment, la pràctica de tennis i pàdel queda limitada al joc individual, no permetent dobles.

A poc a poc torna l’activitat en les instal·lacions esportives de Torrent

Reobertura pistes d’atletisme i trinquet

Després de les tasques de desinfecció realitzades durant el passat cap de setmana, hui reprèn l’activitat les pistes d’atletisme de Parc Central, sempre que es tramite la corresponent reserva en el següent enllaç: http://aqadeporteysalud.net/reserva-pista-atletismo-aqa-parc-central/. També es pot reservar en la pròpia instal·lació, i resoldre qualsevol dubte en el telèfon 96 157 04 30 en l’horari d’obertura de 17 a 21 h de dilluns a divendres.

Una altra de les instal·lacions que tornen a obrir les seues portes és el trinquet municipal del carrer València, que torna a la seua activitat, sempre complint amb les mesures sanitàries i de protecció, i amb un horari de dilluns a dissabte de 9.30 a 13.30 h i de 17.30 a 21.30 h.

Biblioteques municipals

Per part seua, les biblioteques municipals continuen obertes des de la setmana passada per a préstecs de llibres amb cita prèvia. D’aquesta manera, ja s’han gestionat el lliurament i devolució de 270 exemplars a la Casa de la Cultura, i 361 a la biblioteca Metre. L’horari de la primera durant aquesta setmana és de de 16 a 20 h; i de la segona de 9.30 a 13.30 h

A més, des de les biblioteques ens ensenyen a navegar pel seu catàleg de llibres a través de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Es pot consultar en pocs passos la disponibilitat dels llibres en la següent adreça:

 https://www.facebook.com/AjuntamentDeTorrent/photos/pcb.10158081295995999/10158081294205999/?type=3&theater

Per a finalitzar, s’alça la suspensió de les activitats relacionades amb obres d’intervenció en edificis. En la realització de les obres es garantiran en tot cas les mesures adequades d’higiene i la distància mínima de seguretat entre persones de dos metre

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.