Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

“A mitat camí”, un nou parc a l’entorn del Vedat
“A mitat camí”, un nou parc a l’entorn del Vedat
,

“A mitat camí”, un nou parc a l’entorn del Vedat

agost 23, 2021

A partir del 6 agost podrà gaudir-se d’aquest nou espai verd en el Vedat

El nou parc del Vedat, batejat com el parc “A mitat camí”, obri les seues portes hui, dia 6 d’agost. Es tracta d’una zona de pas situada en l’encreuament del Barranc de Picassent i el carrer Riu Cérvol, que ha sigut ampliada i convertida en un lloc de descans i esport per als veïns i veïnes de la zona.

Entre les actuacions dutes a terme per a la creació d’aquest parc, destaca la incorporació d’un espai de pícnic, amb taules i gespa, així com una zona biosaludable, amb màquines d’exercici a l’aire lliure. Amb la finalitat que el jardí siga també un lloc de diversió i repòs, s’ha col·locat una taula de ping-pong, que queda a la disposició dels veïns i veïnes.

“Hem volgut convertir aquest espai en un nou parc, un jardí, ja que és una zona de pas per a molts veïns i veïnes que ixen de passeig i així els podem oferir un lloc de descans, desconnexió i fins i tot diversió. Tot això sense perdre l’essència del Vedat ni el verd urbà que el caracteritza”, explica Daniel Iserte, regidor d’Espais Públics,

Aquesta iniciativa s’emmarca dins d’un pla de millora de l’entorn urbà, en el qual ja s’han dut a terme altres actuacions de jardineria i parcs, com la replantació d’arbres o la conservació i condicionament de parcs i jardins del terme. Després de l’obertura d’aquest nou parc, es continuen desenvolupant tasques de millora a l’entorn del Vedat, amb la neteja de zones verdes i la replantació d’espècies autòctones.

 

 

 

“A mitat camí”, un nou parc a l’entorn del Vedat

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.