Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

850 persones participen en la Fira de l’Ocupació de Torrent
850 persones participen en la Fira de l’Ocupació de Torrent
,

850 persones participen en la Fira de l’Ocupació de Torrent

juny 20, 2019

Al llarg de la jornada s’han realitzat 995 entrevistes de treball i s’han presentat 660 vacants

El conservatori de Música de Torrent ha acollit aquest matí la Fira d’Ocupació, una trobada entre empreses i professionals que busquen una oportunitat laboral, un canvi d’ocupació i orientació que milloren la seua carrera professional. En la jornada s’han inscrit 850 persones i han participat 50 empreses, la qual cosa ha generat 995 entrevistes de treball i una oferta de 660 vacants. D’aquesta manera, la fira ha donat l’oportunitat a les persones per a donar-se a conéixer i concertar entrevistes laborals amb les empreses que disposen d’ofertes professionals adequades a cada perfil.

850 persones participen en la Fira de l’Ocupació de Torrent

La jornada ha comptat amb xarrades, taula redona i diversos tallers destinats a totes aquelles persones en cerca activa d’ocupació. La xarrada inicial ha sigut “Transformació Digital Exponencial Esglai o mort?” per Javier Sirvent, Technology Evangelist. Seguidament s’ha realitzat una taula redona formada per representants de l’Ajuntament de Torrent, Diputació de València i la Cámara València. El regidor d’Estratègia, Innovació i Economia, Andrés Campos, ha explicat que aquesta fira és una “eina per a oferir més possibilitats i oportunitats en la cerca d’un treball que s’ajuste a les capacitats de cada persona”.

Després de la taula redona s’ha realitzat el taller “Les Claus d’un currículum eficaç” per Javier Falcó, especialista en la cerca i selecció de perfils professionals. El segon taller, titulat “Habilitats personals per a sobreeixir com a professional”, ha sigut impartit per Reme Egea, consultora, coach i formadora en empreses nacionals i multinacionals. A continuació, Julio Braceli, CEO i fundador de Growara, ha oferit el taller “El futur del treball: Quines competències ens demanaran?”. Per a tancar la fira, “Competències digitals en l’ús del S.XXI” per Jesús Ruiz, consultor de persones 4.0. CEO Director de Keyman Capital Humà.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.