Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,
desembre 1, 2021

La ciutat reconeix la labor d’entitats i persones que s’han distingit de manera significativa per la seua trajectòria professional i la seua contribució al desenvolupament de la ciutat: el Torrent CF, l’EPA, Octavio Romero Ferraro i José Manuel Almerich Silla

L’Ajuntament de Torrent va celebrar ahir l’acte de lliurament de les distincions que reconeixen la labor de torrentins i torrentines o d’entitats locals que han contribuït de manera significativa al desenvolupament de la ciutat. La cerimònia de lliurament dels X Premis Carta de Poblament s’emmarcava a més en la celebració d’una data històrica a la nostra ciutat: el 28 de novembre, dia en què el comanador de València va atorgar la carta de poblament de l’alqueria de Torrent a les noves famílies que es van establir en la població.

El matí va començar amb l’arribada a l’ Antic Mercat dels premiats, on van ser rebuts per l’alcalde Jesús Ros i representants de la corporació municipal, a més del nombrós públic assistent, entre els qui hi havia familiars, veïns i membres de la societat cultural, festiva i empresarial de Torrent. Després d’una actuació musical del quintet Cómpasis, del Conservatori Professional de Música de Torrent, la conductora de la cerimònia, Inma García Barat, va presentar els membres del jurat, format per personalitats de la societat torrentina, i va donar pas a un vídeo en què es feia un repàs en imatges per les nou edicions anteriors i es recordava tots els premiats i premiades. Va prendre la paraula llavors el president del jurat, José Ortí Soriano per a donar la benvinguda als assistents, moments abans que el secretari del jurat, José Royo Martínez, llegira l’acta dels premis, i esmentara així noms i mèrits dels premiats en aquesta edició: Octavio Romero Ferraro, Premi Ciència i Tecnologia; José Manuel Almerich Silla, Premi Trajectòria Professional; el Torrent CF, Premi Arts, Lletres i Esports; i el Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent, Premi Societat i Concòrdia.

 

 

Així, van anar passant per l’escenari cadascun dels premiats per a rebre el caliu del poble de Torrent en un lliurament de guardons que va poder ser seguit en streaming a través dels comptes oficials de l’Ajuntament de Facebook i Youtube.

Finalment, l’alcalde Jesús Ros va dirigir un discurs als presents, en què volgué donar rellevància a “un dia important, el del lliurament dels premis més destacats de la nostra ciutat”, i va fer valdre l’esperit d’aquests premis que reconeixen l’esforç i la capacitat de superació, les mateixes qualitats que ens defineixen com a pobladors d’aquesta ciutat. “En aquesta desena edició hem tingut l’honor de premiar dues persones i dues entitats que són exemple de l’esforç per fer més gran el bé comú, exemple d’un treball fet amb sentiment i passió; tots ells fan del nostre poble i la nostra societat un lloc millor, i fan que ens sentim orgullosos de ser de Torrent”, va destacar l’alcalde en la seua intervenció.

 

 

 

Com a continuació a aquesta jornada commemorativa a la ciutat de Torrent, la vesprada de diumenge es va completar amb el meravellós espectacle musical Música per sempre, de Pascual Andreu i Saray García, en la mateixa sala cívica de l ‘Antic Mercat. La fi de festa va arribar ja de nit amb un espectacle de focs artificials que va oferir Pirotècnia Zarzoso en les pistes del Parc Central.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.