Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Sis treballadors i treballadores socials s’incorporen a l’equip de serveis socials de l’Ajuntament de Torrent

març 8, 2019

Recentment s’han incorporat a l’equip de serveis socials de l’Ajuntament de Torrent sis treballadors i treballadores socials i està pendent la contractació d’altres professionals per a configurar l’equip d’atenció proposat pel nou model de serveis socials, que inclou perfils com ara assessor jurídic, psicòleg i integradors socials.

“Amb estes contractacions es pretén donar una atenció adequada a la ciutadania i més rapidesa en la gestió de les diferents prestacions que oferim”, ha explicat el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell. Com a dada rellevant, cal destacar que la zonificació per a l’atenció de temes de dependència s’ha igualat a la de la resta de serveis socials generals. Fins ara hi havia una treballadora social menys. Amb la posada en marxa de la nova llei de serveis socials, actualment publicada, es pretén garantir que els serveis socials siguen un dret al qual puga accedir tota la ciutadania per a aconseguir una vida digna.

D’altra banda, Carbonell va rebre la setmana passada el secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, que va visitar l’Ajuntament de Torrent per a observar i conéixer de primera mà el funcionament de la implantació del projecte de Renda Valenciana d’Inclusió i, d’esta manera, recollir idees per a millorar les bases de la iniciativa, que ja està en marxa al voltant d’un any. En la reunió es va convocar tot l’equip de Benestar Social perquè pogueren contar en primera persona quines han sigut les seues experiències amb este recurs nou.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.