Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Els camps de futbol de Parc Central tindran una nova gespa artificial d’última generació
Els camps de futbol de Parc Central tindran una nova gespa artificial d’última generació
,

Els camps de futbol de Parc Central tindran una nova gespa artificial d’última generació

desembre 27, 2018

L’actuació forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles i començarà el mes de gener

Durant el pròxim mes de gener començarà la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central i la instal·lació d’una gespa d’última generació. L’actuació es durà a terme en els dos camps de futbol 11, en total, uns 16.000 metres quadrats.

La gespa actual presenta una superfície amb deficiències que dificulta la pràctica de l’activitat esportiva. També s’han detectat deficiències quant a l’evacuació de l’aigua, per la qual cosa, prèviament, es durà a terme la neteja i l’adequació de la xarxa de desaigüe.

La renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), obres i millores que són possibles a causa del superàvit de 4,6 milions d’euros amb el qual es va tancar l’exercici passat gràcies a la bona gestió i que s’invertiran en una bateria de millores per a la ciutat.
La gespa nova complirà els valors de qualitat, és de fibra monofilament resistent als rajos UVA i amb una alta resistència a les temperatures i a les variacions climatològiques. S’estima que la durada de l’execució de l’obra, amb un pressupost de vora 485.000 €, siga de dos mesos.

Els treballs s’executaran en dos fases diferenciades: primerament, la meitat de la superfície, que ocupa un camp de futbol 11, i posteriorment el camp següent, amb la finalitat que l’activitat esportiva puga continuar de forma ininterrompuda. El color de les línies serà blanc en futbol 11 i groc en futbol 7. “L’actuació consistix concretament en la reposició de materials i elements obsolets i en la reparació d’una superfície de joc, de manera que no s’alterarà cap element estructural, ni la distribució de l’edifici, ni la seua superfície, ni el seu ús principal”, explica la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Noves instal·lacions esportives

Gràcies al superàvit de l’exercici de 2017, a més de la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central es podran dur a terme altres actuacions de renovació dels equipaments esportius de la ciutat i també la creació d’espais i infraestructures nous. Així, en els últims dies s’han conclòs les gestions per a la compra del trinquet del carrer de València per un import de 200.000 €. L’adquisició, que inclou l’habitatge del pis superior, permetrà dur a terme les reformes de rehabilitació que es consideren oportunes.
L’estalvi invertit permetrà, a més, escometre treballs de manteniment i reparacions tant en el pavelló El Vedat com en el poliesportiu Anabel Medina, així com en el complex La Cotxera i en l’estadi Sant Gregori. També es crearà una pista d’entrenament en Parc Central i en el carrer del Frare Antonio Panes. La llista d’IFS inclou també el tercer pavelló de la ciutat, que està previst que se situe en una parcel·la del Toll i l’Alberca.

Els camps de futbol de Parc Central tindran una nova gespa artificial d’última generació

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.