Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

JARR exposa a Torrent la seua trajectòria amb “Dance, Underground & Couture”.
JARR exposa a Torrent la seua trajectòria amb “Dance, Underground & Couture”.
,

JARR exposa a Torrent la seua trajectòria amb “Dance, Underground & Couture”.

juny 14, 2018

L’EMAT acull fins al pròxim 31 de juliol l’obra de l’artista valencià

L’Espai Metropolità d’Art de Torrent (EMAT) va acollir, la vesprada d’ahir, la inauguració de l’exposició “Dance, Underground & Couture”, història d’una trajectòria 1997/2018 de l’artista Joan Antoni Rodríguez Roca, JARR. L’artista, acompanyat de l’alcalde, Jesús Ros, i la regidora de Cultura, Susi Ferrer, van ser els encarregats d’obrir esta mostra de l’artista valencià. L’alcalde va voler destacar “la importància de valorar el talent d’aquells que tenim més a prop, que a la vegada enriquixen la nostra cultura i ajuden a enfortir la nostra identitat”.

JARR exposa a Torrent la seua trajectòria amb “Dance, Underground & Couture”.

L’exposició se centra en una representació de tota la seua trajectòria, de la seua evolució, d’una emergència que no deixa ningú indiferent i que permet a este espai emblemàtic de la cultura valenciana lluir amb la major esplendor. Reinventar-se a través de la creativitat i de la pròpia personalitat són les constants d’esta mostra artística. Pas-à-Quatre, Jarr & Jarr Co., Kit-Kat Grunge, La mística de la música, Dolor o plaer, Barroc, El meu món Alpino, Confidències i Fallen Angels són algunes de les diferents sèries que han configurat la seua trajectòria que ara presenta a Torrent amb “Dance, Underground & Couture”.


La regidora de Cultura, Susi Ferrer, va posar en valor la importància cultural i social de tenir a Torrent aquesta exposició: “Torrent té el luxe de mostrar tot un exemple de madureza d’un artista, perquè al marge dels valors purament artístics, hi ha molts altres presents que és interessant compartir. Es tracta d’una de les exposicions més cridaneres que ha passat pel EMAT, repleta d’emocions i, a més, d’un artista valencià”.

Fins al 31 de juliol estarà oberta al públic de manera gratuïta esta exposició que fa despertar cadascun dels nostres sentits gràcies a JARR. De dimarts a divendres de 17.30 a 20 hores i els dissabtes de 10 a 13.30 hores i de 17.30 a 21 hores.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.