Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

111 xiquets i xiquetes de Torrent es beneficien del Bo Social aquest estiu

juliol 27, 2020

Es tracta d’una targeta de compra per a cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació dels escolars que no podran gaudir del Campus Social a causa de la situació provocada pel Covid-19

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’àrea de Serveis Socials, ha creat el Bo Social destinat a 111 xiquets i xiquetes de 64 famílies, que aquest estiu no podran assistir al Campus Social al no realitzar-se aquest a causa de la situació generada pel Covid-19. Com ha expressat José Antonio Castillejo, regidor de Benestar Social, “el principal objectiu d’aquesta targeta de compra és ajudar les famílies que puguen estar passant una situació delicada, també durant el període estival”.

Així, el bo social compta amb un import econòmic de 5’25 € diaris per xiquet, incloent els caps de setmana, per a fer ús en els comerços locals, durant juliol i agost; el que compleix un doble objectiu: cobrir les necessitats d’alimentació dels xiquets i xiquetes, però també ajudar els comerços del municipi impulsant les compres.

La selecció d’escolars que participen en aquest projecte s’ha realitzat mitjançant la informació proporcionada pels centres escolars i l’equip tècnic del departament de Benestar Social.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.