Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent s’acomiada del seu Comissari Principal Cap, Eduardo Martínez

juny 14, 2024

Després de 44 anys de servici, 36 d’ells dedicats a Torrent i una llarga trajectòria professional, passa a gaudir d’una merescuda jubilació

L’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha ressaltat la labor realitzada per Eduardo Martínez, durant 44 anys de servici a la Policia Local, 36 d’ells dedicats a la ciutat de Torrent, on residia.

Llicenciat en Dret, l’any 1980 ingressava en la Policia Local de València. Va ascendir a Inspector cap de la Policia Local de Catarroja i en 1988 passava a ser Comissari Cap del cos a Torrent. Compta amb diverses condecoracions i felicitacions, entre les quals destaca la Creu al Mèrit Policial del Ministeri d’Interior.

Des de 1.986 ha format part del quadre de professors, primer, de l’Escola de Policia Local i Bombers de la Comunitat Valenciana, i posteriorment de l’Institut Valencià de Seguretat com a especialista en Atestats i Investigació d’Accidents. Ha sigut membre del Gabinet Tècnic de la Generalitat, participant en la redacció de les lleis de coordinació i els decrets del seu desenvolupament. Fundador de l’Associació de Caps de la Província de València, de l’Associació de Caps i Comandaments de la Comunitat Valenciana i de la Unió de Comandaments de la Comunitat Valenciana.

“Lleialtat, professionalitat i lliurament total”, són alguns dels mèrits que Amparo Folgado ha enaltit en Eduardo Martínez, que ha treballat per a “fer del Cos de la Policia Local una institució en permanent evolució, concorde a la societat a la qual tan eficaçment ha servit, caracteritzada per un permanent esforç de proximitat al ciutadà”, ha assenyalat Folgado.

“Al llarg de més de tres dècades ha fet gala del seu total lliurament i dedicació a la labor, totalment fonamental, de fer de Torrent una ciutat més segura”, ha afirmat Amparo Folgado, a qui ha agraït durant tot este temps “la seua col·laboració amb el Govern de la ciutat amb l’objectiu de fer de Torrent un lloc millor, des de la plena convicció que no hi ha major garantia de llibertat i de convivència que la seguretat ciutadana”.

Folgado ha ressaltat que l’esforç d’Eduardo Martínez “ha sigut tan valuós com útil, amb una trajectòria en la qual ha intentat ser pròxim a les persones i les seues necessitats, amb un gran esperit de col·laboració i servici, una capacitat de diàleg, i permanent lliurament”.

L’alcaldessa Folgado li ha desitjat el millor, ara que, als seus 65 anys, comença una nova etapa en la seua vida, i ha declarat que “podem sentir-nos molt orgullosos i satisfets, perquè el balanç del seu treball ha sigut extraordinari i Torrent té un deute de gratitud amb ell”.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.