Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta la V Setmana de l’AgriCultura
Torrent presenta la V Setmana de l’AgriCultura
, , ,

Torrent presenta la V Setmana de l’AgriCultura

setembre 19, 2022

Del 23 al 27 de setembre, el Museu Comarcal de L’Horta Sud acollirà diverses activitats i tallers, que enguany estaran dedicats a la morera

L’Ajuntament de Torrent i el Museu Comarcal de L’Horta Sud impulsen la V edició de la Setmana de l’AgriCultura de Torrent, que enguany estarà dedicada a la morera. Així, del 23 al 27 de setembre, se celebraran en les instal·lacions del Museu diverses activitats obertes a la participació ciutadana, que inclouen exposicions, xarrades, taules redones o tallers, entre altres.

La inauguració de la Setmana de l’AgriCultura tindrà lloc divendres el pròxim divendres 23 de setembre amb una mostra de pintura sobre la morera, a càrrec de l’associació Torrent Pinta, i una exposició sobre la morera i la producció de seda. La jornada del dissabte 24 de setembre estarà protagonitzada per l’obra de teatre infantil ‘Horta’ de la companyia Horta Teatre. D’altra banda, el dilluns 26 se celebrarà un taller de pintura de seda i un recital de poesia, mentre que el dimarts es clausurarà la V Setmana de l’Agricultura de Torrent amb una xarrada sobre la indumentària valenciana de seda.

Torrent presenta la V Setmana de l’AgriCultura

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.