Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent intensifica el Dispositiu Especial per a Tots els Sants
Torrent intensifica el Dispositiu Especial per a Tots els Sants

Torrent intensifica el Dispositiu Especial per a Tots els Sants

novembre 2, 2020

L’horari de visites del cementeri és de 8.30 a 18.00 hores, que disposa d’un dispositiu especial de seguretat

Les línies Roja, Blava i Verda de TorrentBus són gratuïtes i compten amb un servei especial per al dissabte i diumenge

A dos dies per al dia de Tots els Sants, l’Ajuntament de Torrent, juntament amb la Policia Local i en col·laboració amb el cementeri parroquial, ha incrementat les actuacions del protocol d’actuació dissenyat per a aquesta data assenyalada i que es venia implementant des del dilluns 26, a causa de la situació excepcional en la qual ens trobem.

Des del dia d’ahir ja està operatiu el servei extraordinari previst per a aquest cap de setmana, per la qual cosa s’han col·locat tanques dibuixant un recorregut en zig-zag a la porta del cementeri, per a assegurar que es compleix amb la distància de seguretat i vetlar perquè tot transcórrega amb la major normalitat els dies que es preveu una major afluència. També s’han habilitat dos accessos per a persones majors i amb mobilitat reduïda.

Per a aquest Dispositiu Especial de Tots els Sants, Policia Local compta amb un operatiu especial de 62 components, a més de la col·laboració de 12 membres de Protecció Civil, que s’encarreguen de regular els accessos al cementeri i el trànsit. Quant al trànsit, s’ha limitat la circulació de vehicles pel carrer Verge de la Soledat a un sol carril, facilitant l’accés a peu dels veïns i veïnes de Torrent a través de l’altre carril i la zona d’aparcament.

Cal recordar que el pàrquing de les instal·lacions esportives de Parc Central és gratuït, igual que el servei de TorrentBus en les línies blava, roja i verda. El dissabte aquest servei serà fins a les 18.00 hores amb freqüència de pas cada 20 minutos i el diumenge serà de 9.00 a 18.00 hores amb freqüència de pas cada 20 minuts.

La normativa que s’està aplicant en el cementeri exigeix el que s’estableix per la Conselleria de Sanitat. Els accessos exteriors i el trànsit estan controlats en tot moment per la Policia Local per a evitar que es produïsquen aglomeracions.

S’han creat zones diferenciades d’entrada i eixida amb el que únicament es podrà accedir per la porta principal i eixir per la porta lateral, a més de fixar un aforament màxim de 2000 persones. S’ha prescindit d’utensilis d’ús comú com a poals, graneres i escales, per a evitar un possible focus d’infecció.

 

 

 

Torrent intensifica el Dispositiu Especial per a Tots els Sants

 

 

 

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.