Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

Torrent incorpora 24 nous treballadors per a la conservació del patrimoni forestal

agost 24, 2018

La iniciativa, amb la qual 48 persones han accedit a un lloc de treball este estiu, preveu treballs de neteja i manteniment amb l’objectiu de reduir els riscos de propagació en cas d’incendi

La segona fase del projecte per a millorar la conservació de les zones forestals de Torrent ha començat amb la contractació de 20 peons agrícoles i 4 capatassos que, durant els mesos d’agost i setembre, s’estan encarregant dels treballs de neteja i manteniment de la zona forestal pública, a més de dur a terme tasques de prevenció d’incendis. Estes contractacions se sumen a les que ja dutes a terme per l’Ajuntament de Torrent en el primer període d’esta iniciativa, del 15 de juny al 30 de juliol, de manera que hi han participat en total este estiu, 48 treballadors.

El projecte, emmarcat dins del Programa de Foment d’Ocupació Agrària i Zones Rurals Deprimides del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, seguix els criteris aplicats i valorats per la Comissió Executiva Provincial del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). “Es tracta d’un programa que té com a objectiu condicionar el nostre patrimoni forestal per a disminuir l’excés de vegetació i reduir els riscs de propagació en cas d’un possible incendi”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Inma Amat.

Els peons estan executant tasques de manteniment, neteja i condicionament dels llits de barrancs i de les faixes de protecció. Simultàniament s’estan duent a terme desbrossaments selectius en les parcel·les de titularitat municipal del Vedat, on es practica el tall de matoll sense afectar les espècies protegides o de representativitat de la zona.

Artículos Relacionados

Posts not found

This site is registered on wpml.org as a development site.