Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Les persones majors de Torrent es posen ‘en forma’ amb rutes saludables
Les persones majors de Torrent es posen ‘en forma’ amb rutes saludables
, ,

Les persones majors de Torrent es posen ‘en forma’ amb rutes saludables

setembre 15, 2022
L’objectiu del projecte és combatre el sedentarisme i la soledat no desitjada, que són dues dels potenciadors més importants en el procés de deterioració associada a l’edat
El termini d’inscripció romandrà obert durant el mes de setembre i la participació és gratuïta

L’Ajuntament de Torrent i la Fundació Esportiva Municipal impulsen el programa ‘Torrent en forma’, un projecte gratuït d’activitat física adaptada a persones majors de 60 anys, que té com a objectiu combatre el sedentarisme i la soledat no desitjada, dues dels potenciadors més importants en el procés de deterioració associada a l’edat.

“La programació està orientada a optimitzar l’estat físic de les nostres persones majors, ampliar les seues relacions socials i dotar-les d’autonomia a l’hora de realitzar qualsevol tipus d’activitat física, millorant així la seua qualitat de vida”, explica el regidor d’Atenció a les Persones Majors, José Antonio Castillejo. Per part seua, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, destaca que “en les sessions inicials s’incidirà en l’educació de la marxa i es treballarà en la condició física de les persones participants per a, posteriorment, fer una introducció a la marxa nòrdica, un entrenament complet, efectiu i social, que ens permetrà organitzar passejos per les rutes saludables de Torrent”.

Les sessions, que tindran lloc els dilluns, dimecres i divendres, seran impartides per persones titulades en ciències de l’activitat física i l’esport, en col·laboració amb la Universitat de València i l’Associació Entrenament amb Majors, i estan dirigides a persones majors de 60 sense deterioració cognitiva o funcional important. Al seu torn, estaran dividides en dos blocs: el primer del 3 d’octubre al 9 de desembre i el segon del 12 de desembre al 17 de febrer de 2023. Així mateix, s’estableixen tres grups amb un màxim de 25 persones en cadascun, sent el Grup 1 de 16 a 17h, el Grup 2 de 17 a 18h i el Grup 3 de 18 a 19h. El termini d’inscripció estarà obert durant tot el mes de setembre en l’adreça de correu info@fdmtorrent.com o de manera presencial en les oficines de la Fundació Esportiva Municipal.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.