Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

,

El CIJ de Torrent ofereix cursos de formació durant el mes d’agost

agost 3, 2022

El CIJ de Torrent ofereix cursos de formació durant el mes d’agost

Els i les joves de la ciutat tenen a la seua disposició tres tallers: ‘Italià per a començar’, ‘Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar’ i ‘Anglès conversa nivell B1’

Torrent, 03/08/2022. El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ofereix durant el mes d’agost diferents cursos de formació per a joves, amb l’objectiu de contribuir a ampliar els seus coneixements i habilitats d’una forma amena i divertida. Així, els i les joves empadronades a Torrent, tenen a la seua disposició tres tallers entre els quals triar: ‘Italià per a començar’, ‘Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar’ i ‘Anglès conversa nivell B1’.

Italià per a començar
Aquest curs ofereix interessants activitats per a aprendre les nocions bàsiques de l’idioma: pronunciació, vocabulari elemental, expressions quotidianes, fer o respondre preguntes sobre temàtiques bàsiques, etc. Així, en horari de 10 a 12h i per un preu de 19’5 euros, els i les participants podran participar en les sessions d’introducció a l’italià que tindran lloc els dies 5, 8, 10, 12, 17, 19, 22, 24, 26 i 29 d’agost en les instal·lacions de l’Edifici Metre. En aquest aspecte, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

Recursos per a educadores i educadors de menjador escolar

Aquesta formació, que compta amb el certificat de la Ecuela d’Animadors/as Juvenils  EOAJ-ABAST homologada per l’IVAJ, té com a objectiu l’aprenentatge de nevos recursos d’animació específics per a dinamitzar l’horari de menjador escolar, incidint en la planificació de l’activitat diària, el tractament de trastorns relacionats amb l’alimentació, activitats soci educatives, nocions sobre alimentació equilibrada i hàbits d’higiene. D’aquesta manera, per un preu de 13 euros, els i les participants podran gaudir de 15 hores de formació, que tindran en 5 sessions consecutives el 22 al 26 d’agost. Igualment, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

Inglés conversacional nivell B1

Aquest curs ofereix l’oportunitat de practicar i reforçar l’anglès a nivell oral, amb el requeriment de tenir prèviament un nivell de B1. Així, s’estableixen dos torns, tots dos amb un preu de 7’8 euros, en horari de 10 a 12h: el primer els dies 9, 16, 23 i 30 d’agost; mentre que el segon tindrà lloc els dies 4, 11, 18 i 25 d’agost i l’1 de setembre. Igual que en els dos anteriors cursos, per a la inscripció és necessari acudir al CIJ presencialment amb el DNI.

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.