Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Èxit de participació en el ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’
Èxit de participació en el ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’

Èxit de participació en el ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’

febrer 5, 2024

El concurs ha comptat amb més de 100 exemplars de raça, i 35 locals per al concurs amateur que en paral·lel se celebrava en esta jornada.

L’Àgora de Parc Central de Torrent ha congregat este diumenge a gossos de raça de tota Espanya per a participar en el ‘I Concurs Nacional Caní *Ciutat de Torrent’. Un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria d’Atenció Animal, en col·laboració amb la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines

El concurs va comptar amb la participació de més de 100 gossos de raça inscrits en el L.O.E o en el R.R.C. de la R.S.C.E., i 35 exemplars locals per al concurs amateur que en paral·lel se celebrava en esta jornada. En esta competició local, es premiaven altres característiques, com ara la relació amb l’amo, la manera de passejar o les habilitats d’este.

El matí començava amb una demostració del treball de la patrulla canina de la Policia Local, en la qual participaven agents canins de tota la província. Es van dur a terme diferents exemples sobre com és el procediment per a la detecció d’estupefaents i altres substàncies, així com demostracions d’habilitat, concentració i obediència.

Respecte al concurs nacional, la classificació va tindre en compte criteris com la raça, edat i sexe, passant per diferents fases fins a arribar a una selecció final, on un exemplar per raça va avançar per a competir en les 11 categories, que van ser agrupades segons l’habilitat del gos. Des de l’agilitat fins a l’obediència, cada gos va demostrar la seua destresa i encant, captivant als espectadors i jutges.

Una jornada que va congregar a centenars de persones, veïns i visitants, amants dels gossos, consolidant el ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’, que espera repetir en pròximes edicions. Tal com ha assenyalat el Regidor d’Atenció Animal, Santiago Calatayud, ‘’des de l’Ajuntament estem molt contents amb l’acolliment que ha tingut el concurs. L’alt nivell de participació i la implicació de tots els participants ens impulsa a continuar fomentant este tipus d’iniciatives amb vista a futures edicions’’.

El compromís de l’Ajuntament de Torrent i la Societat Valenciana per al Foment de les Races Canines amb el benestar animal es va reflectir en cada detall, garantint una experiència inoblidable per a tots els participants i espectadors.

Èxit de participació en el ‘I Concurs Nacional Caní Ciutat de Torrent’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.