Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent s’endinsa en el seu passat modernista amb una nova ruta teatralitzada
Torrent s’endinsa en el seu passat modernista amb una nova ruta teatralitzada

Torrent s’endinsa en el seu passat modernista amb una nova ruta teatralitzada

maig 15, 2024
Un recorregut per l’arquitectura modernista de la ciutat amb escenes costumistes i personatges històrics.
La Regidoria de Cultura repetix l’exitosa ruta del 18 de maig degut a la gran demanda.

A causa de l’èxit que està tenint la iniciativa “Rutes del temps per Torrent” que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrent, es repetirà l’última de les rutes denominada “Torrent Modernista” i que recorre els edificis modernistes de la ciutat de la mà de Tomás Roselló, màster en conservació del patrimoni arquitectònic i les teatralitzacions de GTI Grup de Teatre.

La ruta pel Torrent Modernista va ser un complet èxit d’assistència, per la qual cosa la nova cita per a recórrer esta part de la història de la ciutat serà este pròxim dissabte, 18 de maig a les 19 hores i s’ha obert un apartat en el portal d’inscripcions fins a completar l’aforament.

Durant el recorregut els visitants podran disfrutar de l’arquitectura modernista de Torrent. El recorregut eixirà des del Museu Comarcal de l’Horta Sud, on es representa una escena costumista de família agrària acomodada, amb el granerer; uns altres dels personatges que cobraran vida al llarg del recorregut, seran els alcaldes de finals del XIX, així com les visites del pianista José Iturbi a la casa dels seus sogres al carrer Cervantes.

Més de 100 participants van disfrutar de la ruta celebrada a la fi d’abril i que ara, podran disfrutar nous participants. La següent ruta programada serà el 30 de juny amb la ruta “El reg Milenari del barranc de l’Horteta”.

El Regidor de Cultura, Aitor Sánchez, ha destacat el bon acolliment que estan tenint les rutes teatralitzades “Rutes del temps per Torrent són una oportunitat de conéixer d’una forma dinàmica i entretinguda la història de la nostra ciutat, amb la col·laboració dels grups de teatre de la nostra ciutat, estem molt contents amb l’èxit que estan tenint i l’exemple és que ens està tocant repetir les rutes, perquè més veïns de la nostra ciutat puguen disfrutar-les”, ha assenyalat Sánchez.

Incripcions, dimecres 15 de maig a partir de les 12h:

RUTAS DEL TIEMPO EN TORRENT. “Torrent modernista” 2a. Edición

Torrent s’endinsa en el seu passat modernista amb una nova ruta teatralitzada

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.