Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent presenta les obres guanyadores dels Premis literaris ‘Ciutat de Torrent’
Torrent presenta les obres guanyadores dels Premis literaris ‘Ciutat de Torrent’

Torrent presenta les obres guanyadores dels Premis literaris ‘Ciutat de Torrent’

abril 24, 2024
Josep Vicent Palacios Bellver, amb l’obra “Germània: Temps de revolta”, és el guanyador de la XXI edició del Premi de Narrativa Juvenil, Marisol González Felip, amb l’obra ‘Rogles’, va guanyar la XIV edició del Premi de Poesia.

La Casa de la Cultura de Torrent va acollir este dimarts la presentació dels 3 llibres guanyadors del premi “Ciutat de Torrent”. Un esdeveniment literari en el dia del llibre que va estar presidit per l’alcaldessa, Amparo Folgado, i la regidor de política lingüística, Mª Ángeles Lerma. També va participar el director general de Caixa Rural Torrent, Javier Ruiz

L’acte va comptar amb la presentació del tenor torrentí, Pascual Andreu qui va exercir de presentador, i la amenización musical del quartet de corda local, Capellans Quartet, compost pels germans Baviera Fusté, un exemple de la importància de l’educació musical en el si familiar.

Després de les intervencions dels tres autors premiats, l’alcaldessa va clausurar l’esdeveniment amb un discurs sobre la importància de la llengua valenciana i les obres guanyadores. L’acte va finalitzar amb la firma de llibres per part dels autors.

Els llibres guanyadors d’esta edició han sigut: “Germània: Temps de revolta” de Josep Vicent Palacios Bellver, en la categoria de narrativa juvenil, “Rogles” de Marisol González Felip, en la categoria de poesia i l’obra finalista “Núria”, de Josep Usó i Mañanós. Uns premis dotats amb 12.000 euros, 3.000 euros i 1.800 euros respectivament.

Els ‘Premis Literaris Ciutat de Torrent’ compten una edició més amb la col·laboració i el suport del Fons Social de Caixa Rural de Torrent i l’editorial Tabarca.

Durant l’acte, l’alcaldessa Amparo Folgado va assenyalar que “la llengua valenciana és part de la nostra identitat i cultura, i hem de fer tot el possible per a preservar-la i transmetre-la a les noves generacions”.

L’acte de presentació dels llibres guanyadors del premi “Ciutat de Torrent” va ser un èxit de públic. Van assistir persones de totes les edats, que van poder disfrutar de la música, la literatura i la llengua valenciana.

Torrent presenta les obres guanyadores dels Premis literaris ‘Ciutat de Torrent’

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.