Icono Icono Versió accessible es altres idiomes
Logotipo de Infotorrent

Notícies

BIM

Torrent celebra un intens Dimarts Sant de processons i trasllats
Torrent celebra un intens Dimarts Sant de processons i trasllats
,

Torrent celebra un intens Dimarts Sant de processons i trasllats

març 27, 2024
La capital de l’Horta Sud es prepara per a viure un Dimecres Sant amb la Trobada de la Verònica i representacions vivents de la Passió

Torrent continua amb les celebracions de Setmana Santa i després d’un Dilluns Sant una cosa descafeïnada per les pluges, el Dimarts Sant es van poder celebrar totes les processons, trasllats i viacrucis previstos.

El Crist de la Bona Mort va celebrar el seu trasllat pels carrers del Centre Històric i de l’Alter, acompanyats per la Reina de la Trobada, Mariola Garrido i les seues cambreres. La Germandat de la Flagel·lació del Senyor també va celebrar el seu trasllat processional fins al Museu de Setmana Santa recorrent els carrers del Poble Nou.

Les germandats de les Negacions de Pedro, el Diví Costat de Crist i la Vera Cruz i Crist Resucitat van celebrar el trasllat de les Tres Encreuaments del Gòlgota pels carrers del Centre Històric, entre les parròquies de Mont-Sión i l’Asunción de Ntra. Sra.

El Dimarts Sant també és el dia gran de la Germandat del Ecce-Homo que va realitzar el seu trasllat processional, presidit pel Pas de la germandat i al costat d’ell, la seua germana major, Manoli Castella. Un grup de germans abillats de romans van escortar el Pas, que també va estar acompanyat per les germandats del Sant Sopar, Jesús de Medinaceli i la Santa Faç.

Les germandats de Jesús Nazareno i el Sant Sepulcre van realitzar anit la processó de les Set Paraules pels carrers adjacents a la Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell.

D’altra banda, des de la Parròquia de San José, la Germandat de la Crucifixió del Senyor va celebrar el seu trasllat processional, per primera vegada amb la imatge del seu titular, obra de l’escultor e imatginer cordovés, Adrián Valverde. Una processó que va estar acompanyada per la Banda de cornetes i tambors Clau de Sol de Manises.

A les 22,15h va ser el moment d’eixir des de Mont-Sión, la processó dels Set Dolores de la Verge, organitzada per la Germandat de Ntra. Sra. dels Dolores que va transcórrer pel centre històric de Torrent fins a la seu de la Germandat en la plaça Sant Raimundo de Peñafort.

L’última de les processons del Dimarts Sant va començar passades les 23 hores en la parròquia de l’Asunción de Ntra. Sra. amb la processó penitencial de “El Crist del Perdó”, de la Germandat dels Set Paraules i Crist del Perdó i que va estar presidida pel consiliario Sr. Jesús Rodríguez. Els va acompanyar la Reina de la Trobada, Mariola Garrido i les seues cambreres Ana i Carmen.

Torrent es prepara per a celebrar hui el Dimecres Sant, que probablement és el dia amb més processons de tota la Setmana Santa torrentina, entre les quals destaquen la Trobada de la Verònica i la representació vivent de les Tres Caigudes de Jesús.

Torrent celebra un intens Dimarts Sant de processons i trasllats

Artículos Relacionados

This site is registered on wpml.org as a development site.